Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Tokyo 2010: Mini ATV-ul Murcielago "Mach Girl"


Tokyo 2010: Mini ATV-ul Murcielago Mach Girl
  10.02.2010

Daca va numarati pintre cei care au petrecut ore intregi in fata televizorului vizionand desenele animate japoneze Speed Racer atunci acest articol vi se adreseaza. Daca nu va numarati printre acestia, dar sunteti fani ai culorii roz, acest mini ATV va face sigur cu ochiul. Iar daca nu va incadrati nici in a doua categorie, sigur o sa va intereseze denumirea de Murcielago.

La salonul Tokyo 2010, organizat la inceputul acestui an, a fost prezentat acest mini ATV Lamborghini Murcielago inspirat din desenele animate din Japonia, Speed Racer. Mai exact, ATV-ul se bazeaza pe "Mach Girl" un film de animatie aparut dupa scoaterea din emisie a originalului Speed Racer. Mach Girl a fost lansat in Japonia de cativa ani, pentru a tine de urat nostalgicilor seriei originale.

Quad-ul mini-sweet-baby prezentat in poza este absolut irezistibil si orice fata se va indragosti garantat de acesta. Desenele si grafica roz sunt special facute pentru publicul feminin de o anumita varsta, iar inspiratia din super sprtivul Lamborghini Murcielago reprezinta cireasa de pe tort. Ce ti-ai putea dori mai mult pentru mica ta viitoare ATV-ista?

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate