Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

LXC Cab Kit are de toate pentru toti


LXC Cab Kit are de toate pentru toti
  23.09.2010

Top, usi, parbriz, noutate, piese, rezistenta, performanta, protectie, confort, siguranta, material, usor. Daca ar fi sa realizati o compunere pe baza acestor cuvinte, ce v-ar iesi? Ca sa nu va stresati prea tare, va ajutam noi.

LXC Cab Kit. Cei de la Arctic Cat sunt foarte harnici si pun pe piata fel de fel de kituri care sa imbunatateasca atat aspectul vehiculelor cat si confortul atvistilor. Acest sistem cuprinde o serie de piese indispensabile pentru orice UTV. Topul si usile sunt confectionate din material usor, rezistent la coroziune si care nu dauneaza performantelor in rulare.

Parbrizul este foarte usor de instalat si ofera o buna vizibilitate, astfel incat nu exista niciun pericol de accidentari, iar partea din spate (luneta) este prevazuta cu un spatiu mic, care asigura ventilarea in timpul calatoriei. Cand vine vorba despre usi, ele sunt prevazute cu sistem de blocare, astfel incat nu se pierde nimeni pe drum, iar geamurile sunt rezistente la zgarieturi.
Kitul poate fi instalat pe majoritatea modelelor 2011 Prawlers, cu exceptia versiunii HDX iar piesele pot fi achizitionate si separat. Optional, kitul LXC Cab Kit include un sistem stereo cu boxe si stergatoare pentru parbriz.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate