Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ai teaca, ai parte de vanatoare in stil Arctic Cat


Ai teaca, ai parte de vanatoare in stil Arctic Cat
  02.09.2014

Arctic Cat  nu se lasa atunci cand vine vorba sa creeze toate accesoriile necesare pentru ca toti pilotii ATV-urilor lor sa nu duca lipsa de nimic in momentul in care aleg sa faca o plimbare cu aceste vehicule. De aceasta data nu au fost uitati pasionatii de “hunting”, care acum gasesc atasata pe ATV o teaca pentru arma de vanatoare.

Confectionata din material dur, care nu cedeaza la prima utilizare, teaca ofera o protectie deosebita armei de vanatoare, nepermitand sa fie expusa in mod necontrolat, iar vanatorul nu mai este nevoit sa si-o ataseze ca pe un rucsac, in spate si nu este nici incomodat atunci cand conduce ATV-ul.


Ai teaca, ai parte de vanatoare in stil Arctic Cat - 1


Teaca poate fi atasata extrem de usor in partea din spate a vehiculului, iar stangacii si dreptacii nu vor avea probleme, pentru ca sta la fel de bine atat in stanga cat si in dreapta ATV-ului.

In cazul in care aveti aceste doua pasiuni, plimbarile cu ATV-ul si vanatoarea,acest accesoriu este alegerea perfecta pentru a va bucura de ambele hobby-uri.

Nu garantam ca veti deveni un vanator mai iscusit daca aveti aceasta teaca, dar cu siguranta veti fi mai admirat.


ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate