Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Axo Talon Evo:costume sport pentru rideri


Axo Talon Evo:costume sport pentru rideri
  03.12.2014

Nu conteaza ca detineti o motocicleta Kawasaki, Ducati sau Suzuki, deoarece indiferent de culoarea bestiei din garaj, cei de la Axo va propun un costum care se potriveste cu orice. Confectionat din piele de vita, care se pliaza perfect pe trup, cu insertii elastice la mansete, costumul este proiectat pentru a fi utilizat atat pe circuit, cat si in timpul unei simple excursii.

Brandul AXO nu are nevoie de prea multe referinte atunci cand vine vorba de obiectul sau de activitate,deoarece echipamentele moto pe care le confectioneaza sunt de o calitate superioara. Noul costum Talon pe care-l propune pentru acest sezon este echipat cu protectii in zona umerilor, a coatelor, a genunchilor si a spatelui, unde are Back Protector.

Costumul are un sistem de ventilare bine pus la punct, cu zone perforate in partea din fata si spate, care ofera o circulatie a aerului optima chiar si in cele mai solicitante curse. Tesatura interioara este detasabila si lavabila pentru ca riderul sa se bucure de o igiena perfecta ori de cate ori imbraca echipamentul.

Axo Talon Evo este disponibil in mai multe culori, astfel ca “verzii” posesori de Kawasaki sau ducatistii rosii se vor putea asorta fara nici o problema.

Axo Talon Evo:costume sport pentru rideriATVROM SPORT-importator echipamente Kolpin, Goldspeed Racewear,UFO,Nitro,Romica,Gaerne,O'neal

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate