Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Lineup-ul SXS Yamaha 2019, pe scurt


Lineup-ul SXS Yamaha 2019, pe scurt
  14.05.2019

Producatorul Yamaha ne arata an de an ca nu ramane mai prejos decat concurenta, iar in ceea ce priveste linia de side by side-uri a sezonului 2019, se poate spune ca aceasta include modele destinate unei game diversificate de rideri, de la iubitorii de aventura si intreceri off road, pana la cei care desfasoara activitati de munca in medii cu teren dificil.

Astfel, in lineup-ul de SSV-uri sport Yamaha creat special pentru riderii care practica un stil de pilotare agresiv, veti descoperi unele dintre cele mai puternice modele, cum ar fi YXZ1000R SS EPS, YXZ1000R SS LE EPS sau Yamaha YXZ1000R SS SE EP.

Pentru 2019, constructorul s-a orientat catre experienta de curse si s-a folosit de feedback-ul din partea clientilor pentru a imbunatati vehiculele SXS Yamaha YXZ. Versiunile in editie speciala aduc jante cu sistem beadlock, noile amortizoare Fox Podium X2, oglinzi, lumini LED, cockpit mai confortabil si multe altele.

Daca e sa alegeti in schimb un SXS cu pronuntat caracter utilitar, va recomandam Yamaha Viking. Modelul poate acomoda in conditii optime pilotul si doi pasageri si are in dotare un motor solid de 686cc, racire pe lichid, SOHC, in 4 timpi de la care va puteti astepta sa livreze suficienta putere atunci cand aveti de dus la indeplinire diferite sarcini de munca.

Din gama de SXS-uri Yamaha destinate recreatiei se evidentiaza modelele Wolverine cu 2 si cu 4 locuri. Noutatile pentru sezonul curent sunt variantele de SXS-uri 2019 Wolverine X2 R-Spec SE, Wolverine X2 R-Spec si Wolverine X2. Dupa cum puteti vedea, linia de side by side-uri Yamaha 2019 are un model pentru fiecare tip de rider, multumind atat fanii pilotarii agresive in off road, cat si pe cei in cautarea unui vehicul 4x4 utilitar-recreational.

 

Tag-uri

yxz1000r se, yamaha wolverine, sxs, yamaha viking, side by side, ssv,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate