Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Suzuki aduce imbunatatiri modelelor KingQuad pentru 2015


Suzuki aduce imbunatatiri modelelor KingQuad pentru 2015
  28.07.2014

Suzuki a fost retras in ultimii ani privind ATV-urile, dar pentru 2015 revine in forta cu cateva imbunatatiri aduse gamei KingQuad. Noile ATV-uri Suzuki KingQuad 750AXi, KingQuad 400ASi si 400 FSi beneficiaza de upgrade-uri privind puterea, economia de combustibil si caracteristicile generale de performanta.

Varful de lance Suzuki ATV, modelul 2015 Suzuki KingQuad 750AXi este echipat cu un nou design al capetelor de cilindri pentru o combustie si o putere mai buna. Beneficiaza de asemenea de noi injectoare de combustibil pentru o pornire mai buna. Suzuki a modificat si admisia si evacuarea de aer pentru o putere optimizata iar sistemul de evacuare este updatat pentru emisii mai reduse. Potrivit Suzuki, aceste revizuiri ofera o operare mai lina de-a lungul gamei de turatii plus un raspuns mai rapid si un feeling mai bun in gama de turatii medii si inalte. De asemenea, Suzuki raporteaza ca economia de consum este imbunatatita cu 10%.

KingQuad 750AXi este disponibil in versiunile rosu si verde cu directie asistata si de asemenea in varianta True Timber XD3 Camo. Este disponibil pe aceleasi culori si fara directie asistata.

Privind modelele 2015 Suzuki KingQuad 400ASi si FSi, potrivit Suzuki, ele aduc imbunatatiri fata de modelele din anii anteriori, incluzand aici tehnologia ECU cu Slip Control pentru o mai buna tractiune si aderenta. Modelele KingQuad de 400cc aduc de asemenea imbunatatiri privind aprindere si emisiile. De asemenea, structura interioara a evacuarii a fost reproiectata pentru un feeling mai bun in raza de turatii joase si medii. Impreuna cu emisiile mai reduse, aceste modificari sunt proiectate sa ajute noul model de 400cc sa ofere un mai bun consum, cu 15% mai bun pentru ASi si cu 17% mai bun pentru FSi.

Suzuki KingQuad 400 ASi foloseste transmisia automata Suzuki QuadMatic si este disponibil in variantele de culoare rosu, verde sau camuflaj. Suzuki KingQuad 400FSi ofera o transmisie cu 5 viteze si ambreiaj semi-automatic si este de asemenea disponibil pe rosu, verde si camuflaj.

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate