ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Compara
Suspensii  

Can-am Bombardier Reglarea blocului de cuplare la distanta (REV Gen4: 129 "si 137" cu suspensie spate rMotion)

Suspensii Can-am  Bombardier Reglarea blocului de cuplare la distanta (REV Gen4: 129 "si 137" cu suspensie spate rMotion)

Culori

Modalitati de Plata
 

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.Can-am  Bombardier Reglarea blocului de cuplare la distanta (REV Gen4: 129 "si 137" cu suspensie spate rMotion)

Descriere

Alte informatii despre Can-am Bombardier Reglarea blocului de cuplare la distanta (REV Gen4: 129 "si 137" cu suspensie spate rMotion)


Producator : Can-am Bombardier

Cod de Referinta : 860201902

860201902

Permite sa se ajusteze incarcarea schiurilor in conditiile actuale ale traseului. Schimbati cu usurinta pozitia blocului cuplajului cu o rasucire a incheieturii. Treceti de la neasociat la setarea cuplata preferata instantaneu. Cuplat = mai putin transfer, mai multa greutate pe schiuri in regim de accelerare. mai usor de ridicat schiurile in acceleratie.Patent pendinte.

Review-uri

Opinia ta
Voteaza*
Nume*
Titlu*
Detalii*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate