Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Suspensii A-arm ATV Four Play pentru YFZ450R


Suspensii A-arm ATV Four Play pentru YFZ450R
  03.02.2010

Suspensiile ATV Four Play, castigatoare la campionatul MGC, sunt acum disponibile si pentru modelul Yamaha YFZ450R, fiind destinate atat pentru motocross cat si pentru cross-country.

Aceste suspensii A-arms au cursa lunga si sunt cu aproximativ 2.5 cm mai late decat bratele stoc. Bratele aftermarket trebuie sa fie folosite cu un raport de 4:1 pentru roata din spate, conform regulamentului AMA (American Motorcycle Association) sau a altor regulamente de motocross. Amortizoarele au aceeasi lungime ca si cele din fabrica, care masoara aproximativ 47 cm, insa aceste brate maresc cursa de la valoarea stoc de 24.9 cm la 26.7 cm.

Modelul A-arms cross-country este cu aprope 2.5 cm mai ingust decat cel stoc si cursa poate fi modificata la o valoarea standard. Ambele seturi sunt ajustabile si va ofera o plimbare lina cu ATV-ul. Locul de montare este usor modificat pentru YFZR, noua pozitie oferind mai mult confort pentru conducator.

Puteti alege culoarea bratelor pentru a se potrivi cu ATV-ul: rosu, negru lucios, negru mat, albastru, galben, roz si portocaliu. Mai mult va puteti si personaliza culoarea, alegand varianta cromata, lucru pentru care veti plati in plus. Bratele ATV Four Play sunt sudate de profesionisti, fiind astfel foarte bine fixate si sunt usor de instalat. Puteti vizita si www.atvfourplay.com pentru mai multe detalii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate