Lineup-ul de SSV-uri CFMOTO: ZForce & UForce

Lineup-ul de SSV-uri CFMOTO: ZForce & UForce

16.06.2022

PUTERE uluitoare.
VITEZA care iti taie rasuflarea.

Linia completa de Side-by-Side-uri CFMOTO de inalta performanta iti aduce o experienta de riding plina de adrenalina. Aceste vehicule de calitate superioara sunt echipate cu motoarele custom ale brandului, furnizand putere greu de egalat pentru a aborda cu usurinta terenurile dificile. De la cadrele late pana la profilele zvelte, fiecare model din gamele sport si utilitara este conceput special pentru a indeplini cu brio sarcini diversificate in conditii dure de traseu si indiferent de vreme. Fie ca ai nevoie de un ajutor pentru transportul unor incarcaturi grele in zone inaccesibile vehiculelor conventionale, fie ca ai chef de distractie prin noroi inalt, modelele de SSV-uri CFMOTO ofera puterea necesara pentru a depasi orice provocare. In continuare, va ilustram principalele caracteristici pentru gamele ZFORCE si UFORCE.

SPORTIV vs. UTILITAR

Seria ZFORCE
SSV-urile CFMOTO ZFORCE sunt vehicule de incredere, care refuza sa va abandoneze la greu. Unele dintre cele mai performante din industrie la ora actuala.
De la viteze ridicate si viraje in ac de par, modelele de side-by-side-uri sportive din lineupul constructorului chinez cuceresc orice traseu off road, permitand sa impingeti limitele la extrem. Fiecare model este conceput pentru a oferi manevrabilitate superioara si performanta de neegalat.

Caracteristici cheie:

  • ambreiaj de ultima generatie
  • fiabilitate
  • cadru lat sau subtire pentru accesibilitate crescuta pe trasee diversificate
  • suspensie independenta pentru o plimbare lina
  • design inovator la nivelul rotilor pentru a preveni acumularea de noroi.

Pachetul standard include:
- faruri frontale cu proiectoare de ceata si accente LED
- bumpere din otel
- troliu 1360 kg
- vopsea auto
- anvelope CST robuste
- amortizoare reglabile
- garda la sol 12”
Gama cuprinde urmatoarele modele: ZForce 500 Trail, 800 Trail, 800 EX, Z10 (ZForce 1000), ZForce 1000 Sport.

Seria UFORCE
Gama de side-by-side-uri utilitare CFMOTO UFORCE ofera putere si manevrabilitate ridicata pentru a va ajuta sa duceti sarcinile de munca la bun sfarsit, mai rapid si mai eficient. Troliul de capacitate 1587 kg si bena rabatabila sunt doar cateva din cele mai importante dotari.

Caracteristici cheie:

  • cuplu impecabil
  • cargo box
  • bancheta gandita pentru ergonomie si caracteristici de confort in cabina
  • troliu standard 1360 kg
  • capacitate de remorcare crescuta.

Pachet standard compus din: faruri de ceata cu accente LED, bare de protectie rezistente din otel, vopsea in stil auto, cauciucuri CST, 12-inch garda la sol. Alte dotari: suporturi pahare, compartiment de depozitare pentru manusi, portiere. Gama cuprinde urmatoarele modele: UForce 600, UForce 800, UForce 1000, UForce 1000 XL.

In functie de necesitati, preferinte si stilul de riding, in lineupul CFMOTO veti gasi cu siguranta partenerul perfect pentru a cuceri cele mai dure zone off road. Producatorul a lansat si o colectie diversificata de echipamente pentru rideri, alaturi de o vasta paleta de accesorii pentru personalizarea vehiculelor din gamele ZForce si UForce.

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult