Video: 2011 Yamaha Super Tenere 1200

Video: 2011 Yamaha Super Tenere 1200

19.01.2011

Take your soul anywhere and come back. Este sloganul spotului video al celor de la Yamaha care promoveaza modelul Super Tenere 1200 si care reuseste sa puna in valoare spiritul aventurier al motocicletei, specifica motoblog.it.

Yamaha Super Ténéré 1200 este cel mai fidel prieten atunci cand vine vorba de infruntarea terenurilor necunoscute si pline de aventura, dar se descurca la fel de bine si daca este scoasa la plimbare pe strada, datorita tehnologiei de ultima generatie de care dispune: controlul tractiunii, ABS.

Super Tenere 1200 este un model de motocicleta care din punct de vedere tehnic dovedeste o multime de imbunatatiri comparativ cu modelul anterior. Acestea se resimt mai ales la motorul de mare capacitate, la transmisia prin cardan, sistemul de franare performant, si la acceleratia ride-by-wire YCC-T. Aparitia ei pe piata creeaza dureri de cap deja consacratelor BMW R 1200 GS, desi in ceea ce priveste greutatea, nu se poate lauda cu mari performante (32 kg mai mult decat modelul german).

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult