Vesta MotorFist, accesoriul potrivit pe timpul iernii

Vesta MotorFist, accesoriul potrivit pe timpul iernii

21.11.2014

Aceasta vesta de la MotorFist este ceea ce va trebuie pentru sezonul rece si poate fi purtata de cei care doresc sa exploreze padurile si crestele muntilor cu ATV-ul,atunci cand temperaturile nu sunt prea generoase.Daca va intrebati care sunt atributele principale ale acestei veste, va spunem doar atat: calduroasa si protectoare.

Vesta protectie este extrem de usoara si compacta,cantarind doar 500 grame,iar izolatia este asigurata de NobleTek,cel mai calduros material de pe piata.

Aceasta piesa de echipament ATV/moto vine prevazuta cu o canistra mica de gaz argon cu ajutorul caruia aceasta devine un adevarat tampon in cazul unei cazaturi, pe langa cantitatea de caldura pe care o furnizeaza.

In plus,atunci cand vrem sa umflam vesta, pur si simplu se actioneaza un dispozitiv iar aceasta isi ia singura cantitatea de gaz de care are nevoie, in mai putin de o secunda, reusind la fel de repede sa ia conturul corpului si sa nu permita caldurii sa “evadeze”. Este bine sa stiti ca aceasta vesta, datorita materialului NobleTek, va mentine siguranta termica chiar daca va aflati intr-o zona umeda.

Conform definitiei din dictionar, argonul este un element chimic din familia gazelor rare. Se gaseste in atmosfera in proportie de 0,93 la suta in volume si se intrebuinteaza la umplerea becurilor electrice si a unor tuburi luminiscente pentru reclame,la sudarea cu arc electric. A fost descoperit in 1894 de J.W.S. Rayleigh si W. Ramsay.


Vesta MotorFist, un accesoriul potrivit pe timpul iernii


ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult