Vespa 946, aniversare cu editie speciala dedicata Anului Iepurelui

Vespa 946, aniversare cu editie speciala dedicata Anului Iepurelui

06.03.2023

Prima colectie din seria pe 12 ani. Numerotata si limitata, aceasta colectie inedita face trimitere la calendarul lunar. Noul inceput de an aduce entuziasmul si bucuria primaverii, cu simbolul iepurelui ca semn de pace, bunastare si respect pentru trecut.

Vespa 946 10° Anniversario, scuterul dedicat anului iepurelui, va fi disponibil in numar redus si numerotat de 1000 unitati. Acesta va fi doar primul stadiu dintr-un important proiect care se va intinde pe urmatorii 12 ani si va vedea introducerea unei editii anuale inspirate de horoscopul animalier lunar al anului respectiv. 

De la debutul pe piata in 2013, Vespa 946 s-a impus ca arhetip al Vespei de maine, care interpreteaza valorile care au facut din Vespa un veritabil simbol la nivel global, injectat cu spirit contemporan si atitudine deschisa. Este o capodopera italiana, devenita acum obiect de colectie si care ia forma intr-o linie de productie dedicata care seamana mai mult decat orice cu un produs de atelier haute couture. Aceasta versiune speciala este realizata reiterand culoarea verde Vespa clasica pentru a simboliza distractia, lipsa grijilor si natura tipica a celor nascuti in semnul iepurelui. Silueta stilizata a unui iepure decoreaza caroseria. 

Toate detaliile modelului Vespa 946 "Bunny" din gama de scutere Vespa sunt realizate intr-un finisaj lustruit, rafinat cu reflexe calde, in timp ce saua dublu tapitata pe negru are cusaturi lustruite si este tesuta manual cu ac si ata.


Vespa 946 „Bunny” face parte dintr-o colectie speciala de scutere a brandului italian.  Primul din seria pe 12 ani.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult