Vespa: noi scutere la aniversarea de 75 de ani

Vespa: noi scutere la aniversarea de 75 de ani

11.03.2021

Vespa celebreaza a 75-a aniversare prin lansarea unor noi editii speciale

Pentru a marca 75 de ani de existenta a gamei de scutere Vespa, Piaggio a dezvaluit modelele in editie limitata bazate pe variantele Vespa GTS si Primavera. Scuterele se disting prin vopseaua galbena retro, finisaje speciale si o noua sa. Dispun, in plus, de o geanta rotunda si portbagaj cromat pe spate.

Fa cunostinta cu scuterele Vespa in editie speciala aniversara!

Seria de modele aniversare include scuterele in editie limited: Vespa Primavera 125, GTS Super Tech 125 si GTS Super Tech 300. Corpul din otel al vehiculelor vine acoperit intr-o nuanta de galben metalic numita „Giallo 75” si reprezinta o interpretare contemporana a cromaticii specifice anilor 1940.

Caracteristici. Noile scutere Vespa au afisaj 4.3-inch TFT. Acestea se remarca prin elementele cromate, o sa din piele nubuck si jante gri cu finisaje diamant. Rack-ul spate este si el cromat si gazduieste o geanta rotunda similara cu roata de rezerva prezenta la primele modele cu doua roti Vespa. Display-ul color faciliteaza conectivitatea la smartphone.

Detinatorii acestor scutere primesc si un cadou! Posesorii scuterelor 75th anniversary Vespa Primavera 125, Vespa GTS Super Tech 125 si 300 vor primi o esarfa din matase si un set de opt vederi comemorative care detaliaza istoria brandului italian.

Timeline: in jur de 19 milioane de unitati vandute in intreaga lume pana in prezent!
De la aparitia pe piata in 1946, aproximativ 19 milioane de scutere Vespa si-au inceput aventura pe strazile de pretutindeni, iar 1,8 milioane in doar ultimii 10 ani. Brandul a stabilit trenduri sociale si a devenit o legenda vie pe segmentul de vehicule pe doua roti. Modelele aniversare a 75 de ani de existenta Vespa vor fi disponibile in reprezentantele din Europa si SUA.


#Vespa #Vespa75YearsYoung

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult