Noile autoturisme e-Aixam. Mobilitate urbana cu 0 emisii

Noile autoturisme e-Aixam. Mobilitate urbana cu 0 emisii

10.03.2020

Economice si manevrabile, ideale pentru oras si adecvate pentru conducerea cu permis de categoria B1 sau AM, autoturismele AIXAM se vor remarca negresit in trafic si datorita unui design modern. Modelele gamei Aixam 2020 sunt disponibile fie cu motor cu combustie interna, fie cu motor electric. Cu piese fiabile si o constructie de calitate, vehiculele Aixam promit sa ofere performanta, sunt prietenoase cu mediul si au fost supuse unor teste riguroase.



Excelenta alternativa de mobilitate si 0 emisii cu masinile electrice Aixam

Cei care isi doresc un vehicul de oras eficient si prietenos cu mediul au la indemana mai multe optiuni de modele Aixam, precum: City Pack Electric, Aixam City Premium Electric, Aixam Coupe Premium Electric si Aixam Coupe GTI Electric. Toate cele 4 autoturisme e-Aixam ofera posibilitati practic nelimitate de personalizare: optiuni multiple pentru culoarea caroseriei, scheme diferite de culoare pentru interior, optiuni de confort, de securitate (ABS, alarme), dotarea cu diverse tehnologii (tablete touch, speakere etc.). In plus, asigura spatiu suficient pentru depozitarea bagajelor. 

IMPORTANT pentru cei care isi doresc un vehicul electric de oras: programul Rabla Plus ofera pentru achizitia unui vehicul 100% electric un ecotichet in valoare de 50% din pretul masinii, dar nu mai mult de 45000 lei.

 

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult