Vehicule electrice off road Alke ATX330E

Vehicule electrice off road Alke ATX330E

30.04.2020

Alke este un jucator cunoscut pe piata de vehicule electrice. Calitatea, inovatia si performanta caracterizeaza fiecare vehicul cu 0 emisii construit de compania italiana care are o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Gama disponibila este una extrem de variata, de la vehicule utilitare electrice, cu o mare capacitate de incarcare, cu 2 si cu 4 locuri, pana la mini pick-uri si pana la modelele ATX330E proiectate special pentru off road. Acestea din urma sunt robuste, rezistente si detin puterea necesara pentru a rezolva sarcinile cele mai solicitante pe terenuri dificile, dar in acelasi timp si o agilitate deosebita pentru aplicatii urbane.

De ce sa alegi un vehicul electric off road ATX330E?
- ofera capacitate de pana la 1.575 kg (in top pe segmentul din care face parte)
- negocierea pantei 35% (in top pe segmentul sau)
- constructie puternica realizata din elemente mecanice inspirate de vehiculele militare (in top pe segmentul sau)
- ATX330E este pregatit pentru orice cerinte in cadrul aplicatiilor off-road si on-road variate.

Doua alte atuuri semnificative ale modelelor ATX330E sunt flexibilitatea si capacitatea de incarcare mare. In plus, motorizarea AC 48 V garanteaza performanta ridicata si un nivel inalt de eficienta datorita tehnologiei avansate din dotare. Cerinte minime de intretinere si costuri operationale reduse.

Cu o capacitate de incarcare de 1575 kg si o capacitate de remorcare de 4500 kg la care se adauga avantajul negocierii pantei de 35% si dimensiunile mici, vehiculul electric ATX330E este cea mai buna solutie in conditii dure de teren.

Spiritul off-road al lui ATX330E iese in evidenta in medii cu teren greu practicabil, pentru a oferi rezultate in aplicatii diverse: in cadrul fermelor, culturi de vita-de-vie, situri de constructie, terenuri deluroase, aplicatii militare. ATX330E livreaza o pilotare precisa multumita suspensiei fata si spate performante, cauciucurilor off-road de ultima generatie si tractiunii similare cu cea a vehiculelor diesel 4x4.

Cel mai bun partener on-road. ATX330E beneficiaza de aprobare europeana pentru circulatie rutiera, categoria N1. Puterea si manevrabilitatea vehiculelor electrice Alke ATX330E sunt dublate de capacitatea de incarcare si remorcare mare, ceea ce le recomanda inclusiv pentru logistica si curierat, aplicatii in turism si facilitati sportive.

 

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult
Taguri