Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018

01.03.2018

Una dintre cele mai incitante aventuri cu Side-by-Side-uri si alte vehicule 4x4 offroad din tara noastra este programata pentru intervalul 17 iunie – 23 iunie 2018 si urmeaza sa se desfasoare intr-o locatie pitoreasca, la Ciulpaz, Hunedoara. Traseele vor acoperi in jur de 600 kilometri, testand limitele riderilor romani si straini interesati sa ia parte la acest eveniment.

In viziunea organizatorului, reteta pentru un raliu de succes consta in conditii decente, acumularea de experienta, un traseu frumos si relationarea cu alti rideri impatimiti ai offroad-ului.

Cei interesati sa participe la competitia Transsylvania Trophy 2018, conform site-ului oficial al evenimentului, trebuie sa parcurga lista de reguli care se impun. Se recomanda echiparea cu troliu (sunt permise troliile hidraulice, mecanice sau electrice). Este obligatoriu pentru toate vehiculele 4x4 offroad care vor concura sa aiba in dotare anvelope de tip mud-terrain sau mai agresive (simex, booger, maxxis trepador), trusa de prim-ajutor, stingatoare de incendiu, casca de protectie pentru pilot etc. Riderii cu varsta de minim 16 ani trebuie sa ofere un acord scris de parinti sau un tutore.

Clasele la care se pot inscrie doritorii sunt Adventure (soft) si Trophy (hard).

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018 - competitie

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018 - offroad

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult