Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018

01.03.2018

Una dintre cele mai incitante aventuri cu Side-by-Side-uri si alte vehicule 4x4 offroad din tara noastra este programata pentru intervalul 17 iunie – 23 iunie 2018 si urmeaza sa se desfasoare intr-o locatie pitoreasca, la Ciulpaz, Hunedoara. Traseele vor acoperi in jur de 600 kilometri, testand limitele riderilor romani si straini interesati sa ia parte la acest eveniment.

In viziunea organizatorului, reteta pentru un raliu de succes consta in conditii decente, acumularea de experienta, un traseu frumos si relationarea cu alti rideri impatimiti ai offroad-ului.

Cei interesati sa participe la competitia Transsylvania Trophy 2018, conform site-ului oficial al evenimentului, trebuie sa parcurga lista de reguli care se impun. Se recomanda echiparea cu troliu (sunt permise troliile hidraulice, mecanice sau electrice). Este obligatoriu pentru toate vehiculele 4x4 offroad care vor concura sa aiba in dotare anvelope de tip mud-terrain sau mai agresive (simex, booger, maxxis trepador), trusa de prim-ajutor, stingatoare de incendiu, casca de protectie pentru pilot etc. Riderii cu varsta de minim 16 ani trebuie sa ofere un acord scris de parinti sau un tutore.

Clasele la care se pot inscrie doritorii sunt Adventure (soft) si Trophy (hard).

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018 - competitie

Competitie offroad Transsylvania Trophy 2018 - offroad

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult