Competitie hard enduro Traking Dracula 2018

Competitie hard enduro Traking Dracula 2018

05.03.2018

Raliurile hard enduro Traking Dracula ajung la a doua editie, fiind programate pentru 6-8 iulie 2018 si urmeaza a se desfasura intr-un cadru pitoresc si cu natura salbatica, in zona pasului Tihuta. Traseele au loc mai precis in Muntii Bargaului si Calimani – vor fi circuite cu obstacole naturale si artificiale, si constituie o proba in cadrul Campionatului National Hard Enduro. Organizatorii se asteapta sa participe 200 de invitati din Romania, Austria, Italia, Polonia si Germania si in jur de 500 de vizitatori. Castigatorii primelor trei locuri la fiecare clasa de motociclete vor primi premii in bani.

Competitie hard enduro Traking Dracula 2018 - competitie

Inca mai aveti timp sa va inscrieti daca sunteti amatori de adrenalina si fani ai raliurilor hard enduro!

Vineri, 6 iulie va avea loc inscrierea participantilor, urmata de o sedinta tehnica si prezentarea in zona de start a prologului, iar sambata are loc etapa enduro de 90 km pe traseul Valea Strajei – Tihuta – Valea Strajei; duminica are loc traseul de 60 km (Valea Strajei – Lesu Ilvei - Valea Strajei), incheiat cu festivitatea de premiere si petrecere.  Puteti gasi mai multe informatii pe site-ul oficial al evenimentului. 

5 Clase – 3 nivele de dificultate

A Class PRO – pentru motociclisti cu experienta, maestri ai tehnicilor hard enduro

B Class EXPERT – nivel intermediar hard enduro, nerecomandat pilotilor incepatori

C Class HOBBY – se adreseaza amatorilor si pilotilor novici hard enduro

Clasa Veterani – nivel intermediar hard enduro, nerecomandat riderilor incepatori

Clasa Fete – entry-level hard enduro

Competitie hard enduro Traking Dracula 2018 - motociclete

 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult