AXO TCC222 pentru Tony Cairoli

AXO TCC222 pentru Tony Cairoli

12.09.2011

Compleul TCC222 este ultima noutate a celor de la AXO. Renumitul brand a pus pe piata un costum dedicat lui Tony Cairoli, campion mondial la motocross pentru a 5-a oara.

Confectionat din material care se comporta extrem de bine in conditii de rulare excesiva, echipamentul este destinat riderilor care prefera circuitele motocross si enduro. Tricoul este prevazut cu ochiuri de plasa care asigura o ventilare excelenta, iar in zona coatelor prezinta intarituri care asigura protectie maxima.

Mansetele au bentita pentru reglarea dimensiunii si pentru a nu incomoda in timpul rularii. Noul model de pantaloni off road este, de asemenea, creat in asa fel incat sa urmeze formele trupului pilotului.

Zona genunchilor este intarita cu piele de vita iar in partea din spate materialul usor asigura o ventilare perfecta si un confort optim. Pantalonii au fermoar si nasture ca sistem de prindere. Ca pret, tricoul costa 55 de euro, iar pantalonii 155 de euro.

Te-ar putea interesa si:

Caracteristici ATV CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult