Axo Talon Evo: costume sport pentru rideri

Axo Talon Evo: costume sport pentru rideri

03.12.2014

Nu conteaza ca detineti o motocicleta Kawasaki, Ducati sau Suzuki, deoarece indiferent de culoarea bestiei din garaj, cei de la Axo va propun un costum care se potriveste cu orice. Confectionat din piele de vita, care se pliaza perfect pe trup, cu insertii elastice la mansete, costumul este proiectat pentru a fi utilizat atat pe circuit, cat si in timpul unei simple excursii.

Brandul AXO nu are nevoie de prea multe referinte atunci cand vine vorba de obiectul sau de activitate, deoarece multe echipamente moto pe care le confectioneaza sunt de o calitate superioara. Noul costum Talon pe care-l propune pentru acest sezon este echipat cu protectii in zona umerilor, a coatelor, a genunchilor si a spatelui, unde are Back Protector.

Costumul are un sistem de ventilare bine pus la punct, cu zone perforate in partea din fata si spate, care ofera o circulatie a aerului optima chiar si in cele mai solicitante curse. Tesatura interioara este detasabila si lavabila pentru ca riderul sa se bucure de o igiena perfecta ori de cate ori imbraca echipamentul.

Axo Talon Evo este disponibil in mai multe culori, astfel ca “verzii” posesori de Kawasaki sau ducatistii rosii se vor putea asorta fara nici o problema.

Axon Talon Evo:costume sport pentru rideri

 

 

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult