CFMOTO UForce 1000 2022

CFMOTO UForce 1000 2022

13.10.2021

Varful de lance al gamei de SxS-uri utilitare CFMOTO este modelul UForce 1000, echipat cu motor in 2 cilindri, 963 cc, 79 CP, cuplat la o cutie de viteze automata. Printre cele mai importante aspecte de apreciat la side-by-side-ul de fata se numara spatiul larg de depozitare, scutul de protectie rezistent si dotarea cu acoperis standard, iar din punct de vedere tehnic se remarca suspensia cu brat dublu in A in pe fata si amortizoare reglabile pentru garda la sol inaltata (11.4-inch). Farurile cu LED-uri de inalta intensitate asigura o vizibilitate imbunatatita in orice conditii - ploaie, ceata, pe timp de noapte.


De amintit este si dotarea cu bancheta pentru pasageri cu 3 locuri, troliu de capacitate 1587 kg cu telecomanda wireless, jante 14-inch din aluminiu, oglinzi, claxon, scaun ajustabil pentru pilot, un rezervor incapator. Vehiculul side-by-side CFMOTO ofera o capacitate de tractare de 907 kg si o capacitate de incarcare a portbagajului spate de 454 kg. Prin suma tuturor acestor specificatii, CF Moto UForce 1000 devine un aliat practic si util pentru sarcini de munca variate in medii off road, iar in timpul liber va puteti baza pe acest model pentru o aventura pe cinste pe traseele preferate.

Gamele de vehicule CFMOTO sunt disponibile si pe ATVRom Arad

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult