2023 KTM 450 SMR

2023 KTM 450 SMR

08.01.2023

KTM 450 SMR 2023 este motocicleta perfecta pentru a va initia in lumea supermoto, un vehicul READY TO RACE adus la perfectiune prin inginerie inalta, atentie la detalii si un design de ultima ora. Cadrul a fost gandit special pentru rigiditate longitudinala si stabilitate si ofera riderului un feedback exceptional cu o livrare a puterii de incredere. In ceea ce priveste electronica, KTM 450 SMR poate rivaliza cu modelele sportbike, avand drept scop castigarea de campionate. 

In termeni de motorizare, 450 SMR este alimentat cu cel mai eficient motor in 4 timpi, SOHC din padoc, caracterizat prin centralizarea masei si o greutate redusa, capabil sa dezvolte peste 63 CP. Admisiile de aer au un design nou pentru a permite un flux mai ridicat. Raspuns la acceleratie imbunatatit. Vibratii minime. Ambreiajul SUTER previne instabilitatea rotii spate si salturile nedorite la franarea puternica in curbe, pentru control maxim si drifturi perfecte in stil Supermoto. 
Sistem hidraulic Brembo. 
Cutie cu 5 viteze produsa de Pankl Racing Systems. 
Sistem de management al motorului - EMS dezvoltat de Keihin. Integreaza controlul pornirii pentru starturi perfecte, harti de motor selectabile via comutatorul de pe ghidon, controlul tractiunii si functia Quickshifter. Se combina cu senzorul de pozitie a treptei care optimizeaza livrarea puterii pentru fiecare viteza, in timp ce senzorul ROS adauga un nou nivel de siguranta la pilotare in cazul unei prabusiri extreme. 
Comutator STOP/START pe partea dreapta a ghidonului. 
Evacuare: silentiator usor din aluminiu pentru nivele reduse de zgomot.
Sistem de racire integrat in cadru si termostat intern standard. 

Sasiul lui KTM 450 SMR va permite sa va bucurati de control complet pe cele mai tehnice trasee si pe drumurile intortocheate. Noul cadru are un design de ultima generatie gandit pentru rigiditate longitudinala si care repozitioneaza masa rotativa mai aproape de centrul de gravitatie. Subcadrul din doua piese din poliamida (60%) si aluminiu (40%) contribuie la o manevrabilitate iesita din comun si imbunatateste feedbackul catre pilot. 

Suspensie fata WP XACT-USD, Ø 48 mm, cursa 285mm.
Suspensie spate monoamortizor WP XACT, cursa 266mm.

KTM 450 SMR este echipat cu furca super usoara WP XACT cu tehnologie AER, cu setari updatate pentru utilizare Supermoto. Amortizor spate ajustabil fara unelte. 
Roti spitate negre ALPINA. Janta 16.5” pe fata si 17” pe spate.
Anvelope Metzeler Racetec SM K1 Supermoto. 
Puterea de franare exceptionala este garantata de franele Brembo de inalta performanta. 
Rezervor 7.2 litri din polietilena. 

Ergonomie si confort. Ghidonul NEKEN din aluminiu de inalta rezistenta montat pe aceasta motocicleta KTM livreaza control optim. Noile scarite pentru picioare FEA ofera o zona de contact mai mare pentru control sporit. Saua cu profil mai plat si husa portocalie aderenta contribuie la libertatea de miscare a riderului. 

Caroserie si grafica. Contact imbuntatit la genunchi, in special cand se sta in scarite. 2023 KTM 450 SMR se inspira de la modelele anilor 1990, cu o nota violet care contrasteaza cu grafica portocalie. 

Software si electronica. Motocicleta KTM 450 SMR 2023 dispune de un comutator de harti standard, permitand riderului sa aleaga intre doua harti de motor. Harta 1 (Map 1) ofera o livrare a puterii lineara si previzibila, in timp ce Harta 2 (Map 2) ofera putere exploziva. Pilotul mai poate opta pentru controlul tractiunii, launch control si noile functii Quickshifter. 

Pe langa avantajul pornirii electrice, KTM 450 SMR este echipata cu o baterie Li-Ion 2.0 Ah ce cantareste cu aproximativ 1 kg mai putin decat o baterie conventionala plumb pentru a pastra greutatea per ansamblu la un nivel minim absolut. 
Alte caracteristici: garda la sol 281 mm, sa de inaltime 898mm. 

Gama KTM Motorcycles este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult