Super Duke si Adventure de la KTM pentru 2013

Super Duke si Adventure de la KTM pentru 2013

20.01.2011

KTM lucreaza la o noua serie de motociclete, Super Duke si Adventure, preconizate sa apara pe piata in 2012, ca model pentru 2013, precizeaza site-ul nieuwsmotor. Compania olandeza lucreaza de zor la un motor v-twin care va dota modelele Super Duke si Adventure din 2013. Pe aceeasi lista a lansarilor de peste doi ani se afla si un model cu motor monocilindru care s-ar putea sa fie o continuare a lui KTM 690 Super Duke.

Potrivit nieuwsmotor, noua serie KTM Adventure va cuprinde modele cu cilindree de 1200cc, 1000cc si 700cc/800cc, dar inca nu se stie daca vor exista diferente intre cele doua versiuni cu motoare de capacitate mare. In ceea ce priveste versiunea de 800cc, aceasta va fi, cu siguranta, un competitor important pe piata pe care joaca F800GS si Triumph Tiger 800. Acelasi site precizeaza ca “micul Adventure” va fi mult mai pregatit pentru trasee off-road decat concurentii, motiv pentru care deja unii se gandesc ca stilul si performantele sale vor fi mult mai apropiate de cele ale motoarelor Dakar.

Pentru modelele din gama Super Duke, KTM vrea sa puna la punct dotari performante, astfel incat sa beneficieze de control al tractiunii sau alte componente cu randament ridicat. Super Duke va imparti motorul cu modelele din gama Adventure. Pentru 2013, va aparea pe piata si un model cu cilindree 700cc, monocilindru, cu un design mai putin agresiv decat orice alta varianta anterioara.

KTM va continua si productia motocicletelor de strada cu cilindree mica, informeaza acelasi site.

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult