Skijetul Kawasaki STX 160 2023 furnizeaza performanta si distractie pe apa

Skijetul Kawasaki STX 160 2023 furnizeaza performanta si distractie pe apa

28.06.2022

Gama de ambarcatiuni tip skijet Kawasaki STX a fost complet remodelata. PWC-urile STX vin cu cateva imbunatatiri pentru sezonul 2023. Designul a fost optimizat pentru confort sporit, iar in zona de echipamente avem multiple upgrade-uri. Skijetul Kawasaki STX 160 2023 este dotat cu motor capabil de 152 cai putere si dispune de afisaj LCD care favorizeaza accesul la orice informatii necesare pentru o experienta optima pe apa si include un indicator economic pentru eficienta de consum sporita. Cu o pozitie de pilotare relaxata ce permite riderului sa isi intinda picioarele, acest skijet Kawasaki 1498cc va deveni rapid partenerul preferat de distractie la mare sau pe lacuri. Atuurile sale consta in acceleratia puternica, economia de combustibil excelenta si emisiile scazute. 

Modelul STX 160 din familia de skijeturi Kawasaki se caracterizeaza in sezonul 2023 prin urmatoarele atribute tehnice standard:

  • Motor in 4 timpi, 4 cilindri in linie, racire cu apa, 16 valve, DOHC, capacitate 1498cm³, 152 CP
  • Sistem de pornire: electric
  • Pozitie de pilotare relaxata care favorizeaza intinderea picioarelor
  • Sa noua
  • Rezervor 78L
  • Display LCD cu vizibilitate excelenta pentru acces la informatii diverse (vitezometru, tahometru, consum, indicator economic, temperatura etc.)
  • Culoare: Crystal White / Pearl Neon Yellow (alb/galben). 

Gama de skijeturi Kawasaki este disponibila si pe ATVRom Bucuresti

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS

ATV-ul Brute Force 750 se bucura in sezonul 2024 de un update major si se remarca printr-un styling modern care contureaza performanta sa incredibila pe segment. Modelul de ATV Kawasaki de fata se distinge prin performanta sportiva la viraje, precum ...

Citeste mai mult