Stingator de incendiu pentru UTV de la Pro Armor

Stingator de incendiu pentru UTV de la Pro Armor

03.02.2014

Pro Armor aduce un accesoriu potrivit pentru UTV-ul dumneavoastra, daca va ganditi la siguranta: stingatorul de incendiu First Alert Extinguisher. Kitul se livreaza cu stingator si cu sistem de montare cu sigurante. Sistemul de montare include o husa speciala pentru stingator confectionata din material balistic, care poate rezista la orice factor de mediu si nu numai si curele pentru montare care sunt extrem de durabile si de usoare. Aceasta este de departe cea mai usoara metoda pentru a monta un stingator de incediu pe side-by-side-ul dumneavoastra sau pe orice vehicul care are un cadru tubular.

Cum siguranta este o necesitate care nu trebuie scapata din vedere, nu ezitati sa contactati dealerul local si sa va procurati acest accesoriu care poate aduce un plus de siguranta si confort SxS-ului dumneavoastra.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-Am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult