CFMOTO ZFORCE 950 SPORT 2023

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT 2023

28.02.2023

SSV-ul ZFORCE 950 SPORT este un nou jucator in lineup-ul de modele side-by-side sport CFMOTO. Se distinge printr-un design avansat si ofera performanta de top in clasa, componente premium si valoare incredibila intr-un pachet mai compact. 

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT este alimentat de un motor V-Twin, racit cu lichid, 4 timpi, 963cc si este capabil sa dezvolte maximum 85 CP. Asistenta EPS variaza in functie de modul de motor selectat, NORMAL sau SPORT. Motorul este cuplat la o transmisie CVT moderna. 

Echipat cu un rezervor de 37 litri, acest side-by-side CFMOTO este un aliat ideal pentru explorare si plimbari lungi, atunci cand nu va intreceti in offroad cu alti pasionati de viteza. Vehiculul ZFORCE de fata are o garda inalta - 305mm pentru stabilitate imbunatatita si un sasiu robust, astfel incat niciun obstacol nu ii poate sta in cale, indiferent de dificultatea terenului de parcurs. 

Setup nou la nivel de suspensii, reproiectat pentru performanta mai buna. Componente reglabile pentru o experienta de pilotare optimizata. Ajustarile se pot face din mers si fara unelte. 
Suspensiile independente cu brat dublu tip A, amortizoare Piggyback pe gaz ajustabile in 3 pozitii, cursa 307mm pe fata si 317.5mm pe spate favorizeaza o pilotare lina in toate conditiile. Pachetul este completat de jante 14-inch, faruri LED complete, dashboard cu ecran 5” LCD si tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD Lock. 
Manevrabilitate imbunatatita cu o raza de intoarcere mai stransa cu 0,5 metri.

ZFORCE 950 SPORT mentine designul dinamic si agresiv, dublat de o prezenta musculara si o silueta zvelta. Partea frontala este prevazuta cu grilajul specific seriei, in timp ce bumperele fata si spate sunt integrate in corpul vehiculului. Portierele 1/2 premium contribuie la un plus de protectie pentru ocupanti, iar amortizoarele colorate confera un aspect mai sportiv. 
Sectiunea din spate contureaza un profil curat, nou. Evacuarea dubla devine o singura unitate, cu un nou capac de filtru pentru admisia de aer. Capacitate de stocare crescuta pe spate - 158 litri si capacitate de incarcare pana la 150 kg. O alta solutie de depozitare ingenioasa si practica vine sub forma a doua mari compartimente de stocare acoperite pe fiecare parte a consolei pentru a asigura spatiu amplu (18 litri in total). 

Alte caracteristici: capacitate remorcare 680 kg si cargo box de capacitate 150 kg, plus anvelope 27-inch AT, magnetou 600w, acoperis sport, scut de protectie complet si troliu 1587 kg. 
Optiuni de culoare: Tundra Gray, Lava Orange, Nebula Black.


CFMOTO ZFORCE 950 SPORT 2023 se distinge prin look-ul agresiv si performanta de top in clasa

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult