Skijeturile Sea-Doo GTX ofera urmatorul nivel de performanta si confort

Skijeturile Sea-Doo GTX ofera urmatorul nivel de performanta si confort

30.05.2022

Gama de skijeturi Sea-Doo GTX aduce performanta si confort de nivel superior pentru o experienta touring inedita. Cu dotari la cele mai inalte standarde si cea mai mare platforma de inot din industrie, modelele GTX va permit chiar sa sa bucurati, pe apa, de un picnic. Spatiul cargo suplimentar, sistemul audio Bluetooth, cooler-ul si alte echipamente fac diferenta cand vine vorba de a petrece timp de calitate pe mare sau pe lac in compania celor dragi, prieteni sau familie. Optional, este disponibil si sistemul iDF - Intelligent Debris-Free Pump System. Amestecul ideal de confort si performanta reprezinta garantia ca nu veti dori ca plimbarea sa se incheie vreodata.

Fie ca navigati pe valuri ancorat intr-un golf sau va imbarcati pentru o plimbare mai lunga, coca stabila a modelelor GTX din familia de skijeturi BRP Sea-Doo va aduce un atu in plus. De asemenea, dispuneti de spatiu de stocare usor de accesat si rezistent la apa, pozitionat strategic in partea frontala a ambarcatiunii.

Sea-Doo GTX vine cu trei optiuni de motorizare. Toate cele trei motoare Rotax ofera performanta dovedita, fiabilitate excelenta si economie de combustibil impresionanta datorita echiparii cu tehnologia Advanced Combustion Efficiency (ACE): 1630 ACE - 170 CP, 230 CP sau 300 CP.

Platforma ST3 permite o imbarcare usoara, se caracterizeaza prin spatiu extins pentru a facilita deplasarea pe punte si ofera incredere superioara in orice conditii, pentru manipularea pe ape aspre si pentru pilotare offshore. Sistemul inovator iDF (disponibil optional) va permite stergerea admisiei infundate in cateva secunde fara a va uda si printr-o simpla apasare de buton.

Sea-Doo GTX dispune de cea mai mare platforma de inot de pe piata. Plata, stabila si deosebit de confortabila, este perfecta pentru relaxare, sporturi nautice si reimbarcare. Prevazuta cu sistem de accesorii LinQ pentru versatilitate suprema. Pe langa toate acestea, sistemul Bluetooth Audio premium va permite sa ascultati muzica preferata. Sistemul este impermeabil si este disponibil ca optiune. Sistemul iBR (franare inteligenta si marsarier) reprezinta prima si ce mai intuitiva frana pe apa din intreaga industrie si va asigura ca dispuneti de putere de stopare superioara.

Pentru versatilitate maxima, Sea-Doo GTX beneficiaza de scaune modulare exclusive cu tehnologie Ergolok pentru a favoriza o pozitie de riding naturala. Partea din spate poate fi detasata pentru a crea mai mult spatiu. Lineup-ul GTX este completat de varianta luxoasa GTX Limited.

In concluzie, Sea-Doo GTX 170, Sea-Doo GTX 230 si Sea-Doo GTX 300 sunt modele unice de skijeturi Touring create pentru a va oferi o experienta de pilotare cu adevarat spectaculoasa, relaxanta si foarte confortabila pe mare sau pe lac.

Gama de skijeturi Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult