2021 Sea-Doo Fish Pro 170

2021 Sea-Doo Fish Pro 170

10.02.2021

Sea-Doo Fish Pro 2021 este un skijet construit special pentru pescuit si impresioneaza prin cei 170 cai putere dezvoltati de motorul Rotax 1630 ACE, eficient si fiabil. Este cel mai puternic motor natural aspirat din line-up si asigura performanta la pilotarea pe apa si economie de consum. Solutiile de personalizare cu accesorii LinQ merita toata atentia unui pasionat de pescuit sportiv. Navigatorul Garmin si dotarea cu Fish Finder va permit sa explorati cu succes si sa limitati cautarile pentru a gasi cel mai bun loc de pescuit. Pachetul include modul Eco, sistemele iControl si VTS (Variable Trim System), antifurt RF D.E.S.S., oglinda cu unghi larg, cos de depozitare detasabil si etans. Carena ST3 este realizata din fibra de sticla, rezistenta la zgariere. Instrumentarul de bord cu display digital 7.6'' ofera accesul facil la toate datele importante: vitezometru, RPM, ceas, display VTS, consum, temperatura apei, modurile Sport, Eco si Trolling (mod Pescuit - Slow), limitator de viteza.

  • Portbagaj extins - platforma spate adauga 29 cm (11.5-inch), ceea ce rezulta in mai mult spatiu destinat depozitarii, plus o stabilitate marita atunci cand se transporta o incarcatura maxima.
  • Cooler-ul cu capacitate 51 L poate servi cu brio la stocarea si mentinerea momelii in stare optima, este construit special pentru pescuit si integreaza patru spatii pentru amplasarea unditelor.
  • Sa confortabila, gandita special pentru o mare libertate de miscare si cu stabilitate laterala crescuta, in combinatie cu scaritele pentru picioare.
  • Sistem inovator - iDF Intelligent Debris Free Pump System. Filtrele infundate pot fi curatate prin simpla apasare a unui buton.
  • Cel mai practic combo - suporturile pentru recipientul de baut si undita vin standard si sunt amplasate intr-o pozitie strategica, usor de accesat de pilot.

  • Depoziteaza smart! Ai acces direct la portbagajul fata, unde poti stoca obiecte utile de mici dimensiuni (crema de protectie solara, sticla de apa etc.). In compartimentul pentru manusi incape si un telefon!

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult