Gama de skijeturi Sea-Doo Touring 2020

Gama de skijeturi Sea-Doo Touring 2020

22.07.2020

 

Line-up-ul Sea-Doo 2020 ofera posibilitati nelimitate pentru orice pasionat de sporturi nautice, iar skijeturile Touring se remarca prin performanta de top pe apa. Gama touring include modelele GTX si GTX Limited. 

Skijetul Sea-Doo GTX 170 ofera confort optim pentru pilot si unul sau doi pasageri dornici de senzatii tari la mare sau pe lac. Vine echipat cu motor Rotax 1630 ACE HO / supraalimentat, 1630cc, cu iTC si asigura eficienta marita. Acest PWC Sea-Doo este capabil sa livreze pana la 170 cai putere. 

Skijetul Sea-Doo GTX 230 se bazeaza pe un motor Rotax 1630 ACE HO / supraalimentat, 1.630cc, cu iTC si este  capabil sa genereze pana la 230 cai putere.

Varful de lance al gamei este modelul Sea-Doo GTX Limited 300. Acesta are in dotare un motor Rotax 1630 ACE, 1630 cc, 300 cp, cu iTC si reprezinta combinatia perfecta dintre lux si performanta. Impresioneaza prin motorul supraalimentat, livrand 300 cai putere. Acest skijet Sea-Doo in varianta Limited beneficiaza de o platforma incapatoare si permite detasarea scaunului spate in cazul in care doresti un plus de spatiu. Skijetul Sea-Doo GTX LIMITED 300 dispune de pachetul LTD: port USB, sistem audio BRP, linie cromatica si design special, kit de prim ajutor, termometru apa, sonar, platforma ultra-stabila si rezistenta ST3 si multiple alte dotari de lux.

Acest model Limited se inscrie in categoria Luxury si ofera o manevrabilitate foarte buna, viteza, rezistenta si stabilitate in cele mai grele conditii, avand o capacitate pentru 3 persoane.Alte featuri caracteristice sunt: sistem iControl (cheie programabila pentru incepatori), sa Ergolock cu inaltator pentru vizibilitate sporita, iBR sistem inteligent de franare si marsarier, iTC controlul electronic al acceleratiei cu 3 moduri de setare (Sport, Touring sau ECO), sistem anti-furt D.E.S.S., spatii pentru depozitare (103 litri), stabilizatoare laterale, deflector de apa frontal, ochet pentru tractare, oglinzi retrovizoare, suprafete anti-derapante cu sigla Sea-Doo, High Performance Electric VTS (Variable Trim System), D-Sea-Bel sistem de reducere a zgomotului si a vibratiilor, O.T.A.S (Off Throttle Asisted Stearing), sa confortabila touring pentru 3 persoane, centura sa si manere pentru pasageri, mansoane moi pentru ghidon.

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult