Line-up skijeturi Kawasaki 2021

Line-up skijeturi Kawasaki 2021

03.09.2020

Recunoscut pentru rolul fundamental in dezvoltarea de PWC-uri, Kawasaki a adus pe piata gama de skijeturi 2021. Line-up-ul include 8 skijeturi performante si cea mai noua versiune stand-up.

Fiecare skijet din seria Kawasaki 2021 vine echipat fie cu un motor natural aspirat, fie cu motor supraalimentat in 4 cilindri, 4 timpi. Pasionatii de sporturi nautice pot opta intre modelele STX, Ultra si SX-R, disponibile cu o gama variata de accesorii.

Gama de skijeturi cu 3 locuri STX160, destinata celor care cauta un vehicul recreational pentru familie, adaptabil si distractiv, aduce optiuni noi de culoare, cruise control pentru modelul STX160 X, o sa luxury si sistem audio cu Bluetooth pentru STX 160 LX. Livreaza pana la 152 cai putere si, garantat, o experienta de pilotare pe apa plina de adrenalina.

Gama Ultra este compusa din 4 skijeturi, dintre care Ultra LX se bazeaza pe un motor natural aspirat, in timp ce Ultra 310X , Ultra 310LX si Ultra 310R dispun de tehnologia cu supercharger.

Skijetul Kawasaki SX-R  de tip stand-up se remarca prin motorizarea 1498cc, 4 cilindri, racire cu apa si se adreseaza adevaratilor pasionati ai sportului, pentru care senzatiile extreme pe apa sunt un mod de viata. Prin introducerea liniei 2021, Kawasaki isi consolideaza pozitia pe segmentul de ambarcatiuni de recreatie watersports, oferind atat pilotilor incepatori, cat si celor care doresc un upgrade la un PWC mai mare, posibilitatea de a alege un model potrivit necesitatilor si preferintelor.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult