Skijeturi SEA-DOO SPARK 2021

Skijeturi SEA-DOO SPARK 2021

06.07.2021

Distractia pe apa alaturi de familie este mai accesibila cu un skijet Sea-Doo Spark!

Pasionatii de sporturi nautice care doresc sa profite la maximum de timpul petrecut pe mare pot conta pe Sea-Doo Spark, cel mai accesibil skijet din gama producatorului canadian. Puteti considera ca este cea mai buna optiune in cazul in care aveti criterii ca usurinta de manevrabilitate, accesibilitatea si distractia.



Avand o greutate usoara, un raspuns prompt la comenzi si un raport excelent putere-greutate, SPARK este disponibil cu optiuni de motorizare Rotax 900 ACE-60 si 900 ACE-90. Culorile atractive si designul modern atrag inevitabil privirea. Usurinta de utilizare si versatilitatea caracterizeaza designul lui Spark. Suficient de usor pentru a putea fi transportat remorcat de majoritatea masinilor compacte si echipat cu motoare prietenoase cu utilizatorul si care necesita mentenanta redusa, Spark va aduce o experienta memorabila ori de cate ori va aventurati pe valuri. Sunt disponibile atat modele cu 2 locuri, cat si cu 3 locuri (2UP/3UP) pentru modelele SPARK si SPARK TRIXX. De la o plimbare cu prietenii sau familia si pana la spectacol acrobatic pe apa, posibilitatile de recreatie sunt nelimitate.

Experienta la bordul modelelor Spark din familia de skijeturi Sea-Doo este favorizata de echiparea PWC-urilor cu un instrumentar multi-functional compact, cu display digital, iar pilotul beneficiaza de acces facil la informatiile despre calatorie. Optional, este disponibil sistemul audio portabil revolutionar (Portable Sound System). Sistemul 50 watti este compatibil Bluetooth ca optiune din fabrica pentru modelele TRIXX si SPARK 3UP cu iBR, este complet waterproof si se poate monta fara probleme pe orice ambarcatiune Sea-Doo SPARK indiferent de an. Sistemul functioneaza cu o baterie care ofera durata de 24 ore la volum 50% volum.

Pentru SPARK TRIXX cu motor Rotax 900 ACE-90 este disponibila standard dotarea cu sistemul Extended Range Variable Trim care le permite riderilor sa ajusteze precis controlul vitezei.
Sistemul de accesorii de depozitare LinQ este o inovatie in industrie si poate fi atasat tuturor modelelor SPARK si SPARK TRIXX.

Carena usoara si puternica din polytec este robusta si ofera rezistenta la zgariere, mai buna chiar decat fibra de sticla. Niciun alt material nu ofera o astfel de performanta pentru aceasta categorie de pret, iar inginerii l-au ales special pentru ca imbuntateste performanta per ansamblu si salveaza din greutate fara a compromite manevrabilitatea.

Designul Exoskel, minimalist si revolutionar, pastreaza doar partile structurale esentiale in partea din fata, reducand greutatea in timp in timp ce defineste natura jucausa a lui Sea-Doo SPARK.

Seria Sea-Doo SPARK include modelele SPARK si SPARK TRIXX, care aduc fiecare distractia pe apa la cote inalte in configuratie 2UP si 3UP. Versiunea cu 3 locuri 3UP beneficiaza de sa sport pentru un plus de stabilitate si permite personalizarea cu accesorii optionale LinQ. Si configuratia cu doua locuri 2UP permite optiuni de depozitare LinQ si reprezinta cea mai usoara ambarcatiune de pe piata.

Caracteristici standard ● Intelligent Throttle Control (iTC) (pentru 900 ACE - 90) ● sistem de racire Closed-Loop Cooling System (CLCS) ● carena usoara din Polytec cu rezistenta inalta la zgariere ● Manere ● kit grafic ● design Exoskel

Nu exista modalitate mai usoara pentru a transforma pasiunea pentru sporturi pe apa in realitate decat cu un skijet Sea-Doo. Incredibil de usor, facil de remorcat cu aproape orice vehicul si distractiv de pilotat, 2021 SPARK este disponibil in doua variante de culoare – portocaliu Orange Crush si negru Deep Black sau albastru Dazzling Blue si verde Manta Green. Modelul Sea-Doo SPARK 3-UP se bazeaza pe un motor 90 CP Rotax 900 ACE-90 capabil sa atinga maximum 50 mph (80 km/h). Sea-Doo SPARK 2-UP este disponibil cu motor 60 CP Rotax 900 ACE-60 sau 90 CP Rotax 900 ACE-90.

Aceste produse sunt disponibile si pe ATVRom Arad!

 

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult