Sea-Doo RXP-X 300, un Top Produs in industria de PWC-uri

Sea-Doo RXP-X 300, un Top Produs in industria de PWC-uri

28.05.2021

Cu un design complet nou pentru sezonul 2021, skijetul Sea-Doo RXP-X 300 seteaza standardele in materie de ambarcatiuni personale. Recent, modelul de fata a castigat titlul de Top Product 2021 din partea revistei Boating Industry.

Ce a captat atentia expertilor? Se pare ca intreg ansamblul, de la ghidon pana la designul nou pentru carena T3-R, cu caracteristici nemaivazute, ingenioase si practice.

„Carena T3-R se caracterizeaza nu doar prin forma in T si designul unic in industrie de PWC-uri care aduce acea inclinatie si manevrabilitate specifice motocicletelor,” spun editorii Boating Industry. „Carena a fost regandita pentru a favoriza manevre stranse in conditii de viteza maxima”.

De asemenea, motorul supra-alimentat 3 cilindri, 1630 ACE care dezvolta 300 CP ofera si o acceleratie incendiara (0-50 in doar sub 3 secunde). Indiferent de scenariu, pilotul acestui skijet Sea-Doo beneficiaza de control fara egal.

Platforma de deasupra apei a fost si ea reproiectata pentru 2021 cu featuri inspirate de curse si de rideri pentru a servi la imbunatatirea relatiei pilot, ambarcatiune si apa. Rezultatul final consta in designul penntru cockpit-ul Ergolok-R. Totul a fost optimizat - sa, manere, scarite etc. Saua ajustabila de tip racing permite confort indiferent de talie, astfel incat acesta se va putea concentra mai mult pe pilotare.

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult