2021 Sea-Doo GTX Limited 300

2021 Sea-Doo GTX Limited 300

23.06.2021

Sea-Doo GTX Limited 300 2021 reprezinta combinatia perfecta dintre lux si performanta si vine echipat cu motorul supra-alimentat Rotax 1630 ACE ce impresioneaza prin cei 300 cai putere si printr-o eficienta de consum incredibila. Acest skijet Sea-Doo in editie Limited beneficiaza de o platforma incapatoare si permite detasarea scaunului spate in cazul in care se doreste crearea de spatiu suplimentar.

Modelul GTX LIMITED 300 din familia de skijeturi Sea-Doo dispune de pachetul LTD care include urmatoarele: port USB, sistem audio BRP, cromatica si design special, kit de prim ajutor, termometru apa, sonar, platforma ultra-stabila si rezistenta ST3, alaturi de multiple alte dotari de lux.

Varianta Limited se inscrie in categoria Luxury si ofera drept atuuri la pilotare: o manevrabilitate foarte buna, viteza, rezistenta si stabilitate in cele mai grele conditii, avand o capacitate pentru 3 persoane. Alte featuri caracteristice consta in dotarea cu sistem iControl (cheie programabila pentru incepatori), sa Ergolock cu inaltator pentru vizibilitate sporita, iBR - sistem inteligent de franare si marsarier, iTC - controlul electronic al acceleratiei cu 3 moduri de setare (Sport, Touring sau ECO), sistem anti-furt RF D.E.S.S. (cheie cu microcip), spatii pentru depozitare (103 litri), stabilizatoare laterale, deflector de apa frontal, ochet pentru tractare, oglinzi cu unghi larg, suprafete anti-derapante cu sigla Sea-Doo, High Performance Electric VTS (Variable Trim System - sistem electronic de reglaj al Trim-ului), D-Sea-Bel - sistem de reducere a zgomotului si a vibratiilor, O.T.A.S (Off Throttle Asisted Stearing), sa confortabila touring pentru 3 persoane, centura sa si manere pentru pasageri, mansoane moi pentru ghidon, ghidon racing reglabil, bretea sa pentru sustinere pasager, sistem de prindere LinQ Ski Tow Eye. Schema de culoare: Liquid Metal.

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult