Spark Trixx, partenerul tau de acrobatii pe apa

Spark Trixx, partenerul tau de acrobatii pe apa

08.08.2019

Skijeturile Sea-Doo Spark Trixx cu 2 si 3 locuri 90 CP iBR se numara printre cele mai accesibile modele de ambarcatiuni Bombardier din categoria recreation, construite și optimizate pentru cascadorii pe apă și pilotare agresivă. Spark Trixx se evidentiaza de la prima vedere prin designul ultra-modern, instant recognoscibil, cu o schema unica de culoare pe nuanțe de verde sau pe portocaliu si din punct de vedere tehnic impresioneaza prin sistemele de ultima ora.

Motorul Rotax 900 HO ACE este capabil sa dezvolte 90cp cu un grad ridicat de eficiență în folosirea combustibilului, imbunatatit prin tehnologiie ACE și iTC (de control al accelerației) si ofera in acelasi timp un nivel scăzut de vibrații și zgomot prin utilizarea tehnologiei D-Sea-Bel. Forma carenei este perfect adaptată distracției pe apă, fabricată dintr-un material foarte ușor și rezistent la apă, cu șa slim pentru utilizarea facilă a greutății pilotului in cazul unor manevre complicate, in timp ce suita de sisteme electronice de control (pentru reglarea paralelismului la apă, pentru marșarier, pentru reducerea vibrațiilor) contribuie la crearea unei experiențe de neuitat atât pentru veterani, cât și pentru pilotii începători.

In concluzie, cei cu chef de distracție și senzații tari pe apă, indiferent că sunt novici în domeniul sporturilor nautice sau veterani care doresc să treacă la un model potrivit pentru plimbări alături de familie, pot opta cu incredere pentru un skijet Sea-Doo model Spark Trixx. În plus, cu un design atrăgător și un colorit viu și vesel, Spark Trixx poate fi echipat opțional și cu sistem de sunet, devenind un partener de distracție ideal pentru cei care doresc să profite la maxim de timpul liber la mare sau pe lac.

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa a prezentat scuterul 946 Dragon si geaca Varsity

Vespa celebreaza Anul Dragonului in Hong Kong, dezvaluind scuterul 946 Dragon si jacheta Varsity Vespa, o emblema nemuritoare pentru spiritul liber si stilul de viata italian, paseste intr-o noua era lansand editia limitata exclusiva Vespa 946 Dra...

Citeste mai mult