Skijeturile Sea-Doo GTI SE, parteneri pentru distractie pe apa

Skijeturile Sea-Doo GTI SE, parteneri pentru distractie pe apa

08.03.2023

Sea-Doo GTI SE amplifica aventura pe apa, ducand distractia la urmatorul nivel!

Gama de skijeturi Recreation de la Sea-Doo include modelele GTI si GTI SE. Acestea din urma pot acomoda 3 pasageri si sunt disponibile in doua variante de motorizare.

2023 SEA-DOO GTI SE 130 este un skijet care se remarca prin stabilitatea imbunatatita si ofera combinatia ideala intre manevrarea distractiva si eficienta de combustibil. Platforma mare Polytec Gen II include puncte de accesorizare LinQ. Acest skijet BRP Sea-Doo vine cu multe caracteristici de control pentru a asigura o pilotare mai sigura.
Versatilitatea este cuvantul de ordine in ceea ce il priveste pe noul GTI SE 130.

Pachetul standard include scara pentru imbarcare, sa touring pentru confort sporit, compartiment pentru depozitarea telefonului rezistent la apa, oglinzi cu unghi mare, covorase pentru picioare, carlig remorcare, anti-furt RF D.E.S.S., mod Slow/regulator de viteza, sistem audio Bluetooth optional.

Tot optional, poate fi instalat si sistemul Intelligent Debris-Free care serveste pentru indepartarea reziduurilor, sporind fiabilitatea si ajutand la o operare optima.

Displayul digital 4.5” ofera toate datele necesare calatoriei pe apa (mod Eco, vitezometru, RPM, ceas, VTS, contor ore, mod Slow, regulator viteza, mod Sport).

Motorul natural aspirat Rotax 1630 ACE livreaza 130 cai putere pentru o experienta cu adevarat palpitanta la orice iesire pe apa.

Sistem de racire motor: Closed-Loop Cooling System (CLCS). GTI SE 130 dispune de Electronic iBR, plus iTC (sistem de control inteligent la acceleratie) si sistem D-Sea-Bel (sistem evacuare).
Capacitatea de stocare reprezinta un alt atu, acest model Sea-Doo oferind un total de 152.8 litri.

2023 SEA-DOO GTI SE 170 se diferentiaza prin motorizarea Rotax 1630 ACE capabila sa dezvolte 170 CP.
Pentru ambele modele sunt disponibile doua scheme de culoare atractive, pe rosu/negru (Coral Blast & Eclipse Black) si gri/albastru (NEW Ice Metal & Neon Mint).


2023 Sea-Doo GTI SE amplifica aventura pe apa

Te-ar putea interesa si:

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si veri...

Citeste mai mult