Performante Sea-Doo la Aquabike 2018

Performante Sea-Doo la Aquabike 2018

19.07.2018

György Kasza, pilotul skijet-ului BRP cu numarul 55 este al treilea in clasamentul general al Campionatului Mondial Aquabike 2018 la clasa Runabout GP1, la distanta de 18 puncte de liderul Jeremy Perez.

Intre riderul din Ungaria si ocupantul pozitiei secundare in ierarhie, Yousef al Abdulrazzaq este o diferenta de doar 8 puncte.

Faptul ca riderii din Top 3 piloteaza skijet-uri Sea-Doo inseamna ca aceste ambarcatiuni aerodinamice si moderne prin aspect sunt capabile de performante deosebite pe apa.

La Marele Premiu al Mediteranei (1-3 iunie), pe podium a urcat Jeremy Perez.

Rezultatul a fost cu atat mai imbucurator cu cat francezul nu a mai castigat un titlu de trei ani. Totusi, trebuie spus ca pilotul Kyorgy Kasza a coborat pe locul trei dupa ce arbitrul a dat penalty.

Timp de 12 din 17 tururi, Kasza s-a duelat pentru conducere cu Jeremy Perez, startul sau a fost fenomenal insa din pacate nu a reusit sa se impuna pentru victorie.

 

 

Pilotul din Ungaria a reusit o performanta notabila si la Marele Premiu al Italiei, runda de pe 26 mai de la Gallipoli unde niciunul dintre fruntasii din top 5 nu au reusit sa se mentina pe pozitii pana la finalul cursei in clasa Runabout GP1 din cauza conditiilor de vreme. Kasza a urcat sapte pozitii si i-a depasit pe Mattia Fracasso si pe Christophe Agostinho. Impresiile lui Kasza la final au fost favorabile, acesta considerandu-se „norocos ca am scapat de o ciocnire cu Yousef” si adaugand ca „a fost o cursa frumoasa; de mult timp nu am mai concurat in larg asa ca sunt extrem de fericit”.

Avand drept partener skijetul BRP, Gyorgy Kasza a reusit in actualul sezon sa adauge palmaresului doua victorii importante: locul 1 in clasa Pro Runabout GP si locul 1 la clasa de veterani Runabout Veteran GP.

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult