2023 Sea-Doo Lineup

2023 Sea-Doo Lineup

10.08.2022

Lineup-ul de ambarcatiuni personale Sea-Doo 2023 va propune cele mai noi modele de skijeturi pregatite pentru distractie pe apa. Gama este extrem de diversificata si cuprinde skijeturi pentru recreatie, touring, de tip performance, pentru practicarea sporturilor pe apa, pentru pescuit sportiv si aventura.

Modelele Rec Lite, Spark si Spark Trixx, sunt distractiv de pilotat si pot fi remorcate fara probleme cu majoritatea sedanurilor. Varianta Trixx este gandita pentru acrobatii si spectacol pe apa.
Ambele skijeturi Sea-Doo de fata sunt disponibile cu 2 si 3 locuri. Constructorul canadian a echipat modelul Spark cu cel mai eficient motor de pe piata, Rotax 900 ACE 60 CP, ce utilizeaza doar 7.34 litri combustibil pe ora. Modelul cu motor Rotax 900 ACE 90 CP utilizeaza 9 litri pe ora. Ambele motorizari sunt compacte, usoare si livreaza acceleratie instanta. Carena este fabricata din materialul robust Polytec de greutate redusa si vopseaua este mai rezistenta la zgariere, mai ieftina si mai simplu de reparat decat fibra de sticla. Sistemul exclusiv iBR ofera control crescut. Modelele cu pachet 3-up Convenience aduc standard sistem audio BRP portabil.

Skijeturile Sea-Doo GTI si GTI SE dispun de o platforma cu capacitati versatile pentru a va extinde orizontul pe mare sau pe lac. veti avea parte de o experienta spectaculoasa pilotand un jetski GTI echipat cu motor Rotax 1630 ACE - 130 CP capabil sa ofere o acceleratie lina cu economie de consum incredibila. In cazul lui GTI SE, sunt disponibile doua optiuni de motorizare 1630 ACE, cu 130 CP sau 170 CP. Ambele detin tehnologie Advanced Combustion Efficiency (ACE). GTI SE 130 si GTI SE 170 ofera 3 locuri si se remarca prin stabilitatea imbunatatita, prin platforma mare cu puncte de accesorizare LinQ si multiple caracteristici de control, asigurand combinatia perfecta intre putere si eficienta.

Skijeturile de tip Touring, GTX si GTX Limited asigura combinatia ideala de confort si performanta.
Skijeturile Performance, Sea-Doo GTR (230 cai putere), RXT-X si RXP-X sunt gandite pentru profesionistii sporturilor pe apa si pentru cei care nu pregeta sa duca adrenalina la extrem.

Sea-Doo Wake si Wake Pro va permit sa va distrati alaturi de prieteni, asigurand cea mai stabila plimbare pe apa.

Cei care prefera sa-si petreaca timpul pescuind pot opta pentru un skijet FishPro Scout, FishPro Sport sau FishPro Trophy.

O surpriza a lineup-ului Sea-Doo in sezonul 2023 o reprezinta aditia noului skijet Adventure - Explorer Pro 170. Acest PWC modern redefineste ideea de riding pe distante lungi. A fost conceput special pentru a transporta mai multe echipamente si pentru a va largi orizonturile pe apa.

Gama de skijeturi Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Bucuresti

Te-ar putea interesa si:

Pachetul de servicii KTM la 2024 ISDE

Dupa succesul din anii anteriori pe circuit, KTM extinde din nou Pachetul de Service ISDE pentru raceri. 2024 FIM International 6 DAYS Enduro (ISDE) va avea loc pe teritoriul de acasa al lui Josep Garcia, in orasul de nord-vest Silleda, Spania, intre...

Citeste mai mult