Rock Tex protejeaza atvistii

Rock Tex protejeaza atvistii

01.04.2011

Rezistenta la umezeala, protectii la nivelul umerilor si a coatelor, buzunar pentru protectie de coloana si un sistem de ventilare care sporeste gradul de confort. Acestea sunt cateva dintre caracteristicile jachetei Rock Tex 600.

Rock Tex este un accesoriu de imbracaminte pentru motociclisti si ATV-isti. Confectionata din material textil, prin care apa nu-si face loc, aceasta geaca se dovedeste extrem de utila in orice conditii de rulare. Prevazuta cu protectii pentru umeri, spate, coate, cu benzi de reglare a dimensiunii la mansete si cu fermoare care etanseaza perfect buzunarele, jacheta poate fi atasata cu usurinta si de o pereche de pantaloni, pentru a „crea” o salopeta perfecta pentru drum lung.

Cu un sistem de ventilare bine pus la punct, care creeaza un confort sporit, jacheta poate fi purtata indiferent de sezon.

Te-ar putea interesa si:

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand eveni...

Citeste mai mult