PILOTII CFMOTO, EXPERIENTA SI REZULATE IMPORTANTE IN GRECIA

PILOTII CFMOTO, EXPERIENTA SI REZULATE IMPORTANTE IN GRECIA

13.04.2022

Pilotii au dat tot ce au avut mai bun pe circuitul de la Serres Racing din Grecia, timp de 3 zile. Acest eveniment a fost un nou inceput pentru Cupa CFMOTO, organizata in acest an la un alt nivel.

CRISTIAN RADU CASTIGA ETAPA 1 A CUPEI CFMOTO

Dupa victoria obtinuta in cursa de sambata, #CristianRadu a inceput ziua de duminica tot in postura de lider al Cupei CFMOTO, inregistrand cel mai bun timp in warm-up, de 1:43.662, reusind sa devanseze din nou doi piloti de la clasa superioara Supersport300. Asa cum era de asteptat, ritmul sau s-a imbunatatit in cursa si best-ul lui a devenit 1:40.285. Astfel, a reusit sa obtina victorie si in cursa a doua, devenind astfel lider detasat al Cupei CFMOTO pentru sezonul in curs. „Anul trecut cand am mers la Junior Racing School, nu mai mersesem niciodata cu o motocicleta. Am invatat sa o controlez in afara circuitului si dupa doar 2 zile am si avut prima intrare pe pista. M-am simtit in elementul meu aici la Serres si sunt nerabdator sa vad cum ma voi descurca si la etapa de la Navak".

#FabianCojocaru a fost al doilea cel mai rapid pilot pe motocicleta CFMOTO 300SR, cu un best de 1:45.304. Tanarul din Bucuresti se angreneaza astfel in lupta pentru titlul de castigator al Cupei CFMOTO pentru anul acesta, mai ales in conditiile in care deja este familiar cu circuitul de la urmatoarea etapa, in Serbia. Modelele 300 SR (Sport Racing) din familia de motociclete CFMOTO au dovedit ca sunt rapide, agile si foarte competitive in clasa lor. 

#IonutPurdea a avut un inceput promitator al zilei de duminica, reusind sa fie in continuare al 3-lea cel mai rapid pilot de pe grila de start a clasei Stock300. Emotiile din momentul cursei si-au spus cuvantul si juniorul de 13 ani din Dej nu a reusit sa ia startul la culoarea verde a semaforului. Tinand cont de parcursul lui formidabil pe parcursul acestui prim weekend de competitie, este de asteptat ca pana la sfarsitul sezonului sa-l vedem si mai implicat in lupta pentru titlu.

#GabrielIsmana a reusit sa obtina primul podium din cariera sa, terminand cursa pe pozitia a 3a, cu un best de 1:52.161. Gabriel a avut o cursa in care a mers sub ritmul cu care ne-a obisnuit la antrenamentele din 2021, dar are sanse bune sa revina in fruntea plutonului incepand cu urmatoarea cursa. 

Clasament final Cupa CFMOTO - Etapa I:

  1. Cristian Radu - 300SR Racing (Constanta)
  2. Fabian Cojocaru - 300SR Racing (Bucuresti)
  3. Gabriel Ismana - 300SR Racing (Vatra Dornei)

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult