Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018

Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018

01.03.2018

Vesti bune, fani ai UTV-urilor!

Red Bull Global Rallycross si Polaris inaugureaza categoria de raliuri cu vehicule side-by-side

Spre finalul anului trecut, Red Bull Global Rallycross si Polaris au anuntat ca vor introduce o noua serie de raliuri sub steagul Red Bull GRC pentru sezonul competitional 2018. Parteneriatul va aduce in scena o noua categorie de curse cu UTV-uri Polaris RZR, extinzand peisajul de curse Red Bull GRC ce include clasele Supercar si GRC Lites.

Polaris este colaboratorul perfect cu care sa lucram pentru a dezvolta o noua clasa pentru pilotii la inceput de drum care doresc sa se afirme pe segmentul rallycross”, a afirmat CEO al Red Bull GRC, Colin Dyne. „Polaris este un brand dinamic, sinonim cu inalta performanta, care va atrage cu siguranta o gramada de fani”.

Competitia cu vehicule side-by-side va fi a treia categorie din cadrul Red Bull GRC.

Directorul departamentului de marketing al Polaris RZR si General, Matt Boone a declarat ca „raliurile cu SXS-uri Polaris sunt o excelenta oportunitate pentru a promova un vehicul construit pentru putere si precizie, oferind experiente pline de adrenalina entuziastilor Red Bull GRC”.

Noul UTV cu doar un loc RZR RS1 a fost proiectat special pentru a concura pe circuit si va fi singurul vehicul utilizat la clasa Red Bull Global Rallycross Side-by-Side.

Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018 - polaris rzr rs1

Modelul RZR RS1 va concura la prima competitie cross sambata, 19 mai in deschiderea sezonului 2018, la Centrul de Expozitie Kentucki din Louisville.

„De cand am anuntat adaugarea in program a clasei exclusive Polaris pentru sezonul 2018 Red Bull GRC, fanii si-au manifestat interesul si entuziasmul”, conform lui Colin Dyne.

Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018 - polaris

“Red Bull GRC este platforma perfecta pentru cel mai agil RZR construit vreodata,” a mai spus Matt Boone. “Acest vehicul este inspirat de modelele de curse si contruit pentru a valorifica potentialul celor mai buni rideri din lume!”.

Clasa Polaris GRC implementeaza cerinte de siguranta similare categoriilor GRC deja existente.

Este una dintre marile schimbari anuntate de Global Rallycross. (Red Bull a mentionat mai demult ca va adauga si o clasa de masini electrice in 2018)

 Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018 - polaris rzr rs1Polaris, categorie UTV proprie la Red Bull GRC 2018 - polaris

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult