Cumpără un vehicul electric, cu ajutor de la stat! RABLA 2020

Cumpără un vehicul electric, cu ajutor de la stat! RABLA 2020

17.02.2020

O veste buna pentru cei care vor sa cumpere masini noi, nepoluante! Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate de luna viitoare!

Cei interesati de achizitia unei masini pur electrice sau electrice hibride au toate motivele sa descopere programul RABLA PLUS, prin care pot cere de la stat, in functie de caracteristicile vehiculului dorit, ecotichete in valoare de pana la 45.000 lei. Cea mai mare noutate privind editia Rabla Plus a acestui an o constituie faptul ca se vor putea cumpara inclusiv motociclete electrice.

Motocicletele care se incadreaza in programul Rabla Plus 2020 sunt, conform proiectului de ordin, cele cu doua sau trei roti, actionate de un motor electric cu o putere mai mare de 4KW si care au viteza maxima constructiva mai mare de 45 km/ora.

„Rabla”, cel mai vechi program derulat de Administratia Fondului pentru Mediu, va incepe in luna martie. Totodata, programul Rabla Plus care se adreseaza celor care vor sa cumpere vehicule electrice, presupune ecoticketul în valoare de 10.000 de Euro pentru achizitionarea de masini 100% electrice.

Descopera din timp oferta potrivita pentru tine! Portofoliul ATVRom include autoturisme diesel AIXAM si CHATENET, masini electrice de oras TAZZARI, la care se adauga o gama diversificata de motociclete, scutere electrice Piaggio MP3 si Vespa Elettrica, precum si modelele de biciclete electrice marcile FANTIC si KAWASAKI.

ATVROM comercializeaza autovehicule Tazzari, Chatenet si Aixam. Aixam este un producator francez de autovehicule, cu sediul in Aix-les-Bains, Savoie. Oferta lor include microcar-uri, adica automobile de capacitate mica, ce pot fi conduse de la varsta de 16 ani si autoutilitare diesel de capacitate mica sau electrice. Produsele Aixam se caracterzieaza prin inovatie tehnica, design atractiv, fiabilitate si acopera toate segmentele de soferi, oferite la cel mai bune preturi. Pe langă autovehiculele Aixam, ATVRom comercializeaza si gama de masini Chatenet, producator de microcar-uri cu sediul in Haute-Vienne, Franta - modelele Chatenet se caracterizeaza prin calitate si design modern, fiind perfect adaptate pentru deplasare urbana, cu parametri foarte favorabili de consum. De asemenea, ATVRom este dealer Tazzari in Romania, marca italiana de masini electrice, remarcabile prin stilul inconfundabil si gama larga de culori vii.

Cine poate accesa programul? Candidatii eligibili trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta in România, sa nu aiba nicio datorie la stat, iar vechiul autoturism care urmeaza a fi dat spre casare trebuie sa aiba o vechime de minimum 8 ani.


Va asteptam la sediile noastre din Bucuresti, Brasov, Pitesti, Craiova, Timisoara, Baia Mare, Sibiu.

Intra pe site atvrom.ro

Telefon: 0730 730 726

Email: office@atvrom.ro

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult