Protectie superioara pentru rideri de la Fox Racing

Protectie superioara pentru rideri de la Fox Racing

12.12.2014

Fox Racing Proframe Protector. Are un nume pompos, dar cand vine vorba de protectie, isi face datoria asa cum trebuie. Acest accesoriu vestimentar este o necesitate in garderoba fiecarui motociclist sau atv-ist, desi sezonul in care mai pot iesi pe cele mai accidentate drumuri s-a cam terminat.

Fox Racing Proframe Protector este o vesta care protejeaza corpul in cazul unui accident nefericit. Nu este prevazuta cu aparatori pentru brate si este preferata mai ales de motociclistii care participa la curse, deoarece are o greutate redusa care nu oboseste pilotul in timpul rularii pe pista. Platosa poate fi imbunatatita cu un colier protector pentru zona gatului si este prevazuta si cu benzi care asigura o fixare optima pe corp, in functie de configuratia pilotului.

Zona pieptului este extrem de bine protejata, astfel incat in cazul in care in timpul plimbarii cu ATV-ul sau motocicleta, pilotul intalneste vreun obstacol, trupul nu-i este in pericol.

Fox Racing

ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult