3 x Protectie de la Soul Race

3 x Protectie de la Soul Race

22.09.2014

Soul Race prezinta Colectia Intim,confectionata numai din materiale exceptionale care ofera confort si absorb umezeala: Tactel si Resistex Carbon. Colectia Soul Race cuprinde o gama intreaga de produse pe care motociclistii si atvistii le vor gasi indispensabile in orice calatorie: jachete din piele, Montana, lenjerie intima cu protectii, sau aparatori pentru coloana.

Oricare ar fi gusturile, gama Soul Race are de toate pentru toti. Cautati o jacheta din piele, rezistenta? Montana este un accesoriu din piele de vita, prevazuta cu mesada detasabila care poate fi purtata de orice motociclist. In cazul in care doriti o jacheta de vara, Summer Breeze poate fi alegerea perfecta. Cu un sistem de aerisire bine pus la punct, care permite o ventilare perfecta in zilele de vara, jacheta Summer Breeze protejeaza perfect si ofera confort oricarui rider.

Deoarece pune accent pe siguranta, brandul Soul Race a pus pe piata si un accesoriu de lenjerie, Challenger Pro Shorts. Este vorba de o pereche de pantaloni confectionati din material elastic, cu protectii de femur, care pot fi purtati de oricine iese la plimbare cu motocicleta sau ATV-ul, precizeaza motoblog.it. Tot din categoria protectiilor fac parte si modelul Viper Race, aparatoarea pentru torace, confectionata din plastic rezistent la abraziune si impact sever si cea pentru spate, Superlight.

Echipati din cap pana-n picioare, nu va ramane decat sa porniti la drum cu bidiviii cu doua sau patru roti pe care-i aveti in garaj.


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.



Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult