CF MOTO pe podium în Moldova!

CF MOTO pe podium în Moldova!

31.10.2019

Weekend-ul trecut (25-27 octombrie) a avut loc în codrii Republicii Moldova, concursul Trail The Deer. Cea mai tare cursă de ATV/ SSV din Moldova a pus la incercare aptitudinile de riding ale concurentilor, pe un traseu amenajat cu o lungime de peste 60 de km, presarat cu obstacole si portiuni dificile.

Cursa a avut 3 clase: ATV Extrem, ATV Adventure și SSV. La categoria Extreme s-au aventurat 5 piloti: 4 pe Can-Am și 1 pe CF Moto, in timp ce la categoria Adventure au participat 17 rideri: 8 pe Can-Am, 7 pe CF Moto, 2 pe TGB. CF Moto ajunge pe podiumul ambelor clase de ATV ocupand locul 2!

Marea surpriza a fost la clasa Extreme, unde Alin Bercea, neputand să intre în Moldova cu vehiculul sau Renegade, acesta nefiind înmatriculat, a concurat cu un CFMOTO CFORCE 550 standard pus la dispoziție de către organizatori. Cu toate acestea, s-a calificat pe locul 2, la doar 2 secunde de locul 1 care a participat cu un Outlander 1000R, demonstrând astfel atât performanțele CFMOTO, cât și valoarea sa ca pilot! Felicitări, Alin!

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult