Can-Am Outlander DPS 500 si varianta MAX ofera o aventura 4x4 la superlativ

Can-Am Outlander DPS 500 si varianta MAX ofera o aventura 4x4 la superlativ

17.05.2023

2023 Can-Am Outlander DPS 500 este un ATV pregatit pentru munca, plimbari si aventura sau intreceri pe cele mai dificile trasee off-road. Modelul este disponibil si in varianta MAX cu doua locuri, potrivita pasionatilor de outdoor care vor sa impartaseasca experienta cu un coechipier. Acest ATV Bombardier ofera eficienta ridicata de consum, fiind alimentat de un motor Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency), 1 cilindru, racit cu lichid. Lista de caracteristici cheie este completata de Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE si scut de protectie complet. 

Outlander DPS 500 infrunta cele mai dure obstacole off-road! DPS-ul imbunatateste confortul si directia, fie ca este vorba de viraje stranse, fie de trasee pline de provocari. Riderul beneficiaza de o pilotare lina datorita echiparii cu suspensiile fata/spate cu brat dublu tip A, anvelope 25 inch si jante 12 inch din otel. 

Motorul 650cc al lui Outlander DPS 500 livreaza 40 cai putere si vine cuplat la o cutie automata CVT, trepte L/H/N/R/P. Pilotul beneficiaza de tractiune selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal autoblocant Visco-Lok. 

2023 OUTLANDER MAX DPS 500/700 este disponibil pe culoarea Granite Gray / Legion Red. Pachetul include faruri si stopuri cu LED pentru vizibilitate optima in orice situatie. 


Can-Am Outlander DPS 500 si varianta MAX ofera o aventura off-road la superlativ

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult