Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

20.01.2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. 
Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic MP3 introduce look-ul pe negru complet pentru a pune in evidenta natura sportiva a lui MP3 300 HPE si a scuterului omonim de 400cc. 

Familia Beverly, la randul sau, primeste o optiune noua de culoare, Deep Black, combinand astfel puterea si eleganta. Scuterele Piaggio Beverly sunt renumite pentru versatilitatea ridicata si aduc confort si performanta specifice Grand Touring. Printre multiplele caracteristici notabile ale lor se numara contrastul detaliilor stralucitoare pe negru cu caroseria mata, materialul pentru sa si cusaturile Total Black. De asemenea, modelul Beverly 300 HPE din linia de scutere Piaggio va cheama la aventura aducand noul stil Verde Jungle. Nuanta verde dinamica si sportiva se alatura paletei vaste de culori pentru a contura un look perfect pentru calatoriile in oras si in afara lui. In plus, vine cu detalii pe gri grafit si o sa din doua materiale cu cusaturi duble. Un scuter modern care va va oferi o plimbare lina la fiecare iesire. 

Piaggio 1, Piaggio 1 Active - scuterele electrice 100% ridica stacheta in termeni de performanta si estetica. Noua configuratie tehnica furnizeaza acceleratie imbunatatita, iar culoarea Flame Mix contribuie la un aspect mai sporty. Combinatia de stil si performanta plaseaza scuterul Piaggio 1 in top cand vine vorba de mobilitate urbana si o pilotare distractiva, cu emisii 0. 

 

Accesoriile Piaggio originale combina tehnologia si functionalitatea si sunt gandite pentru siguranta, confort si versatilitate. Colectia de accesorii pentru scuterele Piaggio cuprinde de la sei si spatare spentru pasager pana la kituri de incalzire, sisteme antifurt electronice, amortizoare, cutii si rackuri, evacuari, parbrize, aparatori de maini, sa si manere incalzite, kituri instalare pentru platforma Multimedia, huse, ghidoane, suporturi smartphone. Riderul poate opta pentru diverse echipamente de protectie: casti, manusi, geci de tip Parka etc. 

 

 

 


Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult