Husqvarna Motorcycles introduce lineup-ul Enduro 2024

Husqvarna Motorcycles introduce lineup-ul Enduro 2024

07.06.2023

Modelele 2024 TE si FE stabilesc standardele pentru pilotare offroad, permitand riderilor sa domine terenul dificil. Construite in mod expert cu o caroserie, cadre si subcadre noi, suspensii si frane de ultima ora, motocicletele gamei Enduro proaspat introduse pe piata de Husqvarna Motorcycles detin o lista abundenta de inovatii. Noua paltforma creata pentru enduro imbunatateste riding-ul per ansamblu, oferind performanta de nivel urmator. Toate cele sapte modele de top in clasa lor livreaza performanta incredibila, beneficiind de upgrade-uri tehnice. 

Cu amortizare previzibila, noua suspensie WP cu specific enduro permite riderilor sa cucereasca sectiuni tehnice cu mai multa incredere, in control deplin. Amortizorul WP XACT reproiectat are un nou piston pentru a imbunatati confortul si este cu 100 grame mai usor, mentinand cursa de 300 mm. Atat furca, cat si setarile amortizorului pot fi ajustate manual pentru a obtine rapid un set-up personalizat. 

Cadrul din otel este conceput sa lucreze in armonie cu suspensia WP. Sasiul favorizeaza un comportament anti-alunecare imbunatatit si ofera caracteristici de flexiune revizuite, inclusiv un subcadru hibrid mai durabil, garantand ca fiecare vehicul ofera agilitate exceptionala si stabilitate in linie dreapta. 

Caroseria se distinge prin grafica de inspiratie suedeza si husa pentru sa de inalta aderenta. Triunghiul cu riderul a fost imbunatatit, asigurand contact mai bun la genunchi si, in consecinta, control crescut. Designul zvelt al caroseriei ofera, de asemenea, libertate completa de miscare la pilotarea din picioare. Caroseria regandita include farul reproiectat care produce o lumina stralucitoare si vine instalat mai eficient, mai prietenos cu riderul. 

Motocicletele in 2 timpi TE 150, TE 250 si TE 300 sunt alimentate de motoare care utilizeaza tehnologia de injectie Throttle Body Injection (TBI) care permite acestor modele sa isi pastreze performanta best-in-class. TBI garanteaza putere mai consistenta si controlabila in toata gama de turatii, chiar si in cele mai dure conditii. 

Motocicletele FE 250 si FE 350 dispun de motoare mai compacte DOHC care vin pozitionate in cadru cu doua grade in spate, spre deosebire de generatia anterioara, aspect ce contribuie la centralizarea masei si imbunatateste comportamentul anti-squat al sasiului. Ambele motoare sunt proiectate sa pozitioneze toate componentele majore cat mai central posibil pentru a genera manevrabilitate crescuta, putere si cuplu marit. 

Toate modelel gamei duc experienta enduro la urmatorul nivel datorita sistemelor electronice avansate. EMS are rolul de a oferi doua harti prestabilite pentru a se potrivi terenurilor variabile, cu fiecare treapta selectata angajand o livrare a puterii personalizata. Modelele in 4 timpi ofera sisteme aditionale de asistenta pentru rider, inclusiv Controlul Tractiunii si Quickshifter, eficiente chiar si la o incarcatura grea. 

Lineup-ul este completat de componente premium: far frontal LED, frane BRAKTEC cu discuri GSK de inalta performanta, buton combinat start/stop, ghidon ProTaper si anvelope enduro Michelin. 

Pe scena curselor la nivel global, recentul succes al lui Billy Bolt subliniaza reputatia brandului ca producator competitiv. Concurent in Campionatul Mondial FIM SuperEnduro, starul Husqvarna Factory Racing a securizat al treilea sau titlu indoor pentru a demonstra din nou capacitatile exceptionale ale motocicletei FE 350. 

Caracteristici cheie la nivel tehnic pentru gama Enduro 2024

- noul cadru din otel a fost optimizat pentru comportament anti-squat imbunatatit si caracteristici de flexiune. 
- noul subcadru hibrid poliamida/aluminiu fera rezistenta exceptionala si durabilitate. 
- furcile noi 48 mm WP XACT ofera amortizare consistenta si manevrabilitate previzibila. 
- amortizorul spate WP XACT este mai usor si dezvoltat special pentru pilotare enduro. 
- noua caroserie ergonomica ofera un triunghi cu riderul revizuit pentru control crescut. 
- motoarele in 2 timpi dispun de tehnologie TBI
- noile motoare in 4 timpi 250cc si 350cc DOHC ofera putere si cuplu de top in clasa. 
- noul far FED ofera o lumina stralucitoare 
- sistemul de frane BRAKTEC si discurile de inalta performanta GSK asigura putere de stopare superioara.
- noul design al comutatorului multifunctional pentru harti permite activarea Controlului Tractiunii si Quickshifter (doar pentru modelele in 4 timpi). 
- noua unitate de control offroad (OCU) este mai prietenoasa cu riderul
- ghidon de calitate premium ProTaper si manere ODI
- pornire electrica asigurata de o baterie usoara Li-Ion 2.0 Ah.

Riderii pasionati de enduro se pot orienta catre colectia de echipamente functionale offroad. Gama include noua casca Moto-10 Spherical Railed, alaturi de echipamente rezistente la apa, confortabile si durabile. De asemenea, sunt disponibile Accesorii Tehnice pentru cresterea performantei si a durabilitatii fiecarui model. 


Husqvarna Motorcycles a introdus lineup-ul Enduro 2024, aducand imbunatatiri semnificative pentru modelele in 2 timpi si 4 timpi.

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult