Moto Guzzi V9 Roamer, remarcabila din toate punctele de vedere

Moto Guzzi V9 Roamer, remarcabila din toate punctele de vedere

07.06.2019

Moto Guzzi a fost si este prin excelenta definitia motocicletelor italiene custom de generatii intregi, mentinand un ochi deschis spre inovatie si stil. Cei care vor opta pentru un Test Drive oferit de ATVRom vor putea confirma farmecul inedit al modelelor de motociclete din sezonul 2019 al producatorului italian, obtinand si o mostra a performantei cu semnatura „vulturului” din Mandello. In continuare, va aducem in atentie motocicleta V9 Roamer, potrivită atât pentru piloții care doresc să se facă remarcați pe străzile orașului, cat și pentru cei pasionați de drumuri lungi si aventura.

Din saua lui Moto Guzzi V9 Roamer, vei beneficia de o experiență memorabilă de pilotare. In primul rand, acest model vine echipat cu o motorizare bicilindrică de 850cc și un corp deosebit de ușor, de doar 199kg, precum și cu un ambreiaj pe disc de 170mm cu răspuns instantaneu la schimbarea celor șase trepte de viteză.

Cu toate ca Roamer-ul este cu predilectie recomandat pentru drumurile lungi si dispune de amortizoare puternice pe spate si un parbriz elegant, datorita formei caroseriei și înălțimii șeii, vei constata ca aceasta motocicleta este usor adaptabila vietii urbane, ceea ce inseamna ca poate fi partenerul de naveta spre locul de munca sau alte destinatii de zi cu zi.

Nu în ultimul rând, designul motocicletei de serie V9 a fost creat în colaborare cu PADC (Piaggio Advanced Design Centre) si respira un aer robust și dinamic, acordand atenție maximă la detaliu și finisaje premium. Prin toate acestea, motocicleta Moto Guzzi V9 Roamer E4 este creata pentru cei care, cu casca pe cap, sunt pregătiți să abandoneze rutina zilnică și să plece în următoarea aventură în compania partenerului pe 2 roți.

Deoarece are o greutate redusa si o inaltime joasa a seii, V9 Roamer se adreseaza si motociclistelor care se incumeta sa parcurga distante mari si nu ezita sa isi expuna preferinta pentru modelele pe doua roti cu look clasic.

Instrumentarul este usor de utilizat, furnizand toate informatiile necesare pentru o experienta de riding in conditii optime.

In concluzie, manevrabila si ergonomica, usor de accesorizat, motocicleta 850cc Moto Guzzi V9 Roamer poate fi o alegere inteleapta atunci cand doresti o pilotare fara compromisuri pe strazile aglomerate ale orasului sau pe distante mari.

 Specificatii:

- motor V-Twin de 850cc, pistoane la unghi de 90 de grade, 2 supape, 54cp
- sistem Marelli MIU de injecție electronică de combustibil, sistem integrat de management al controlului tracțiunii
- cutie de viteze cu 6 trepte și ovedrive în ultima treaptă
- cadru twin-tube din oțel 
- suspensie față cu furcă standard, cursă de 130mm
- suspensie spate cu basculă, 2 amortizoare cu arcuri cu preîncarcare reglabilă, cursă de 99mm
- frână față pe disc flotant din oțel, 320mm diametru, etriere Brembo cu 4 pistoane în opoziție
- frână spate pe disc din oțel, 260mm diametru, etriere flotante cu 2 pistoane
- jante din aliaj de aluminiu
- sistem ABS
- rezervor combustibil de 19L
- consum mediu de 4,99L/100Km.      

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult