Modelul Mash Five Hundred,un hibrid intre o idee frantuzeasca si stil britanic

Modelul Mash Five Hundred,un hibrid intre o idee frantuzeasca si stil britanic

25.11.2014

Compania SIMA a fost fondata in anul 1976 de catre pilotul Marcel Seurat si detine in palmares marca de motociclete si scutere denumita MASH.

Fabrica are o retea de distributie in Franta, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Belgia si Austria.

Ultimul model lansat de acestia, Mash Five Hundred, vine echipat cu un motor monocilindru racit cu aer,cu patru supape,capacitate cilindrica de 397cc,pornire electrica si la pedala.

Cei de la SIMA au declarat ca au lucrat la acest proiect inca de la inceputul anului si este vorba despre o motocicleta la fel de performanta ca si una de 500cc care dezvolta 27 cai putere la o greutate de numai 151 kg.

Pe langa aspectul inovativ, motocicleta Mash Five Hundred beneficiaza si de injectie electronica Siemens, aripi de metal, esapament dublu cromat, turometru si portbagaj de serie.

In privinta suspensiei, motocicleta vine cu furca hidraulica de 35mm pe partea din fata, iar sistemul de franare va ofera discuri de 280mm pe fata si tambur de 160mm pe spate.

Modelul Mash Five Hundred se adreseaza atat posesorilor de permis categoria A2 cat si celor care sunt fani curentului neo-retro. In Europa este o noua tendinta de a readuce la viata stilul anilor '70.

In ceea ce priveste competitia, Yamaha SR400 este principala concurenta, insa Mash Five Hundred are un avantaj considerabil asupra pretului care este de cca 4000 euro fata de cca 6000 euro cat costa japoneza.


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha  

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult