HO, HO, HO cu MISS ATVROM 2010!

HO, HO, HO cu MISS ATVROM 2010!

30.11.2010

Daca tot vine luna cadourilor, de ce n-am transforma-o si in luna fetelor frumoase pasionate de motociclete, scutere, ATV-uri? Asadar, „toate fetele sa vina la noi”, pe site-ul ATVROM. Nu trebuie decat sa postezi o fotografie alaturi de un atv, scuter sau motocicleta, din care sa ne convingi ca esti frumoasa si atragatoare iar de restul se ocupa cei care iti vor acorda votul. Nu se poate vota decat o singura data pe zi de pe acelasi IP. Aduna cat mai multe voturi si vei castiga unul dintre premiile puse la bataie!

Premiul cel mare Scuter Peda ShotGun (ATVROM) si sedinta foto cu aparitie in umatorul numar ATVMAGAZIN
Locul 2 : Book Profesional si sedinta foto oferite de revista ATVMAGAZIN.
Locul 3 - O casca si o pereche de manusi (ATVROM)
Alte premii: Cartele Sim Orange PrePay cu credit de 4 euro, care vor fi obtinute de catre participante la concurs zilnic prin tragere la sorti.

Important:

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la concurs si nu se accepta participarea la concurs a aceleiasi persoane cu mai multe fotografii. Asa cum am spus de la bun inceput, deoarece vorbim de Miss ATVROM, participantii la concurs pot fi doar persoane de gen feminin. Castigatoarele vor fi desemnate pe data de 30 decembrie, iar premiile vor putea fi ridicate doar de castigatoare, in baza unui act de identitate.


Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult