CFMOTO CFORCE 110 ofera distractie in outdoor pentru pilotii juniori

CFMOTO CFORCE 110 ofera distractie in outdoor pentru pilotii juniori

16.01.2023

CFORCE 110 este un ATV pentru copii distractiv de pilotat! 

Sasiul off-road compact si agil al lui CFORCE 110 aduce mai multa distractie clasei de ATV-uri pentru copii. Acest mini-ATV CFMOTO este echipat cu o serie de caracteristici de performanta care se gasesc pe modelele full-size destinate adultilor. Printre acestea se numara suspensia independenta cu brat dublu tip A pe fata, frane pe discuri si pornirea electrica. Motorul 110cc SOHC este tunat pentru a produce putere lina, lineara, fapt ce ofera un avantaj pentru tinerii care deprind tainele pilotarii. Tehnologia electronica pune controlul in mainile parintilor, astfel incat riderii juniori sunt in siguranta. Performanta accesibila inseamna si ca fiecare copil va invata sa piloteze un ATV in propriul ritm, iar aventurile in outdoor vor avansa pe masura ce se dezvolta aptitudinile de riding. 

Faceti loc pentru aventura si distractie in outdoor! CFORCE 110 le permite celor mai tineri rideri sa navigheze pe teren accidentat cu usurinta, insuflandu-le incredere in fortele proprii pentru a invata cum sa faca manevre mai avansate sau sa preia controlul intr-o intrecere. 
Featuri de siguranta: limitator acceleratie integrat, steag, lumini LED de inalta vizibilitate, instrumentar stralucitor cu display 3.5-inch LCD, rezervor 6.4 litri pentru distractie extinsa. 
In termeni de ergonomie, ATV-ul pentru copii CFMOTO CFORCE 110 vine echipat cu un ghidon lat, husa pentru sa din plus, un contur ingust al rezervorului de combustibil si o sa de inaltime 685mm. 

Componente premium la nivel de frane. Franele pe discuri hidraulice pe fata si pe spate furnizeaza putere de stopare si control. 
Motorul 110cc SOHC 4 timpi pe racire cu ulei cu pornire electrica produce putere lina si livreaza un cuplu previzibil, ideal pentru riderii care invata sa faca primii „pasi” in lumea off road-ului. Caroseria usoara contribuie la o plimbare de calitate. Asistenta EFI nu este numai despre eficienta de consum si emisii mai curate, ci ofera in plus minimizarea problemelor cu pornirea pe timp de iarna si simplificarea operatiunii de start. Mentenanta usoara pentru distractie prelungita. 

Gamele de ATV-uri copii sunt disponibile si pe ATVRom Pitesti


CFMOTO CFORCE 110 ofera distractie in outdoor pentru pilotii juniori

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult